190 boyunda 110 kilo olmak

tunahan4321

Decapat
17 yaşındayım 3 yıldır kick boks yapıyorum ama çok fazla yiyorum ve arkadaşım olmadığı ve kimse ile konuşmayıp evden hiç cikmmadigim için çok. Stres yapıp kendimi yemeğe veriyorum ama vücudum fit duruyor ve 50 60 civarı sınav çekebilirim. Sizce iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
85 kilo kadar olmanız gerekiyor hocam, duygusal yemek yeme dürtüsü için bir psikoloğa danışmanızı önerebilirim. 1. sınıf obez olarak nitelendiriliyor genelde bu tür kilolar. Yağ oranı fazla değilse yine de kabul edilebilir.

85 kilo kadar olmanız gerekiyor hocam, duygusal yemek yeme dürtüsü için bir psikoloğa danışmanızı önerebilirim. 1. sınıf obez olarak nitelendiriliyor genelde bu tür kilolar. Yağ oranı fazla değilse yine de kabul edilebilir.
Vücudumu atıyım şöyle gorunuyorum ama sırtımdaki yağları eritme Geek daha çok et var ama etler rahatsız ediyor

Dosya Ekleri

• IMG_20230927_100615.jpg
    IMG_20230927_100615.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 239
  • IMG_20230927_100615.jpg
    IMG_20230927_100615.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20230909_180258.jpg
    IMG_20230909_180258.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 236
Vücudumu atayım şöyle gorunuyorum ama sırtımdaki yağları eritme Geek daha çok et var ama etler rahatsız ediyor

Vücut Yağ Oranı Hesaplama - HESAPLAMA.NET Buradan ne kadar yağ oranına sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Yağ oranınız yüksek gibi ama, hangi oranda olduğunu bilmeden bir şey diyebilmek pek mümkün durmuyor.

Ayrıyeten eklemem gerekirse, tarz değişikliğine gitmenizi önermekteyim. Saç modeli, giyim tarzı vb. değiştirilmelidir.

32kg yağınız var demektir bu durum. İmkanınız varsa spor salonuna kayıt olarak, koşu bandı, hiit antrenmanlar yapabilirsiniz. Yağ yakımınızı fazlasıyla desteklemiş olursunuz. @tunahan4321
Kanka vucuden fit duruyorum ancak sırtımda ve karnında biraz yağ var bacağımda yok gibi bişey ancak ben 3 yıldır kick boks yapıyorum ve yemeğine hiç dikkat etmiyorum o yüzden bu şekilde oldu fitnessa gidecek zamanım yok ama yemeği azaltirsam 1 ay olmadan baya kilo veririm diye düşünüyorum çünkü kick boksta kardiyo yapiyoruz

Kanka vucuden fit duruyorum ancak sırtımda ve karnında biraz yağ var bacağımda yok gibi bir şey ancak ben 3 yıldır kick boks yapıyorum ve yemeğine hiç dikkat etmiyorum o yüzden bu şekilde oldu fitnessa gidecek zamanım yok ama yemeği azaltirsam 1 ay olmadan bayağı kilo veririm diye düşünüyorum çünkü kick boksta kardiyo yapiyoruz

kardiyo yapıyorsanız sağlıklı beslenmeye geçtiğinizde kilo vermeye başlarsınız fakat burada dikkat etmeniz gereken şeyler var. Kalori açığı, sağlıklı yağlardan beslenme, sağlıklı beslenme, protein odaklı beslenme. Bunlara dikkat ettiğiniz sürece yağ yakımını desteklemiş olacaksınız.

Vücudunda 32 kilo fazla yağ var gibi durmuyor. Öyle olsaydı bacakların ve göbeğin aşırı kalın olurdu. Biraz ödem biraz yağ var gibi. Günlük ihtiyaçından 500 kalori açık verip ağırlık idmanları yap. 100 kiloya yaklaş o zaman bak. Baktın eridin ama hala pofuduk gibi duruyorsa vücut hatların 5 kilo verip bak.

Kilo verirken her hafta aynada olsun mezura ölçümleri ile kontrol et. Ne zaman karın kaslarının tamamı gözükmeye başladı. Parçalı göründün yağ yakmayı orada bırakabilirsin. Diğer türlü kas yakmaya başlar vücut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı