zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #1 İyi forumlar, internet hızım bu, videoyu açtığımda izlenmiyor. Arada açılıyor ve tekrar gidiyor. İnterneti çekmiyor neden olabilir? Not : Youtube sorun yok 8k izlerken
İyi forumlar, internet hızım bu, videoyu açtığımda izlenmiyor. Arada açılıyor ve tekrar gidiyor. İnterneti çekmiyor neden olabilir? Not : Youtube sorun yok 8k izlerken
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Ocak 2021 #2 Belki de izlediğin yerin sunucularında sıkıntı vardır. YouTube'dan dene istersen.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #3 İzlediğin Sitelerin Upload oranı düşük olduğundan böyle sorunlar yaşıyorsun. Site sahibi Fazla Para ödemediği için
İzlediğin Sitelerin Upload oranı düşük olduğundan böyle sorunlar yaşıyorsun. Site sahibi Fazla Para ödemediği için
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #4 El Quvava dedi: Belki de izlediğin yerin sunucularında sıkıntı vardır. YouTube'dan dene istersen. Genişletmek için tıkla... YouTube'da yayınlanmıyor, önerin için teşekkürler.
El Quvava dedi: Belki de izlediğin yerin sunucularında sıkıntı vardır. YouTube'dan dene istersen. Genişletmek için tıkla... YouTube'da yayınlanmıyor, önerin için teşekkürler.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 14 Ocak 2021 #5 Sitenin sunucusu saniyede 657 KB indiriyor. Bundan dolayıdır muhtemelen.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #6 HataVerenGuncelleme dedi: Sitenin sunucusu saniyede 657 KB indiriyor. Bundan dolayıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum nedenini öğrenmek istedim.
HataVerenGuncelleme dedi: Sitenin sunucusu saniyede 657 KB indiriyor. Bundan dolayıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum nedenini öğrenmek istedim.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #7 Mesela BlueTV yada zuhntr dedi: YouTube'da yayınlanmıyor, önerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BlueTV de yayınlanıyor. Ancak Yüksek upload Yüksek maliyet olduğu için Ücretli malesef
Mesela BlueTV yada zuhntr dedi: YouTube'da yayınlanmıyor, önerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... BlueTV de yayınlanıyor. Ancak Yüksek upload Yüksek maliyet olduğu için Ücretli malesef
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 14 Ocak 2021 #8 zuhntr dedi: Evet onu biliyorum nedenini öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu hiç geliştirmemişler.
zuhntr dedi: Evet onu biliyorum nedenini öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Sunucuyu hiç geliştirmemişler.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #9 hakanbey30 dedi: Mesela bluetv ya da. Bluetv de yayınlanıyor. Ancak yüksek upload yüksek maliyet olduğu için ücretli maalesef. Genişletmek için tıkla... Anlattığın için teşekkürler şimdi anladım.
hakanbey30 dedi: Mesela bluetv ya da. Bluetv de yayınlanıyor. Ancak yüksek upload yüksek maliyet olduğu için ücretli maalesef. Genişletmek için tıkla... Anlattığın için teşekkürler şimdi anladım.
hakanbey30 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1.385 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Ocak 2021 #10 720p de takılmadan izlemek istersen Link bırakıyorum. Takılmadan izleyebilirsin. Sadakatsiz 13.Bölüm izle | TvDiziler.cc Sadakatsiz 13.Bölüm izle, Sadakatsiz 13.Bölüm full izle kanal d, Sadakatsiz 13.Bölüm tek parça izle, Sadakatsiz son bölüm izle, Sadakatsiz 13 ocak 2021 izle tvdiziler.com
720p de takılmadan izlemek istersen Link bırakıyorum. Takılmadan izleyebilirsin. Sadakatsiz 13.Bölüm izle | TvDiziler.cc Sadakatsiz 13.Bölüm izle, Sadakatsiz 13.Bölüm full izle kanal d, Sadakatsiz 13.Bölüm tek parça izle, Sadakatsiz son bölüm izle, Sadakatsiz 13 ocak 2021 izle tvdiziler.com