1900-2000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Green_Ninja

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Temmuz ayında 1900-2000 lira arasında oyuncu sistemi toplayacağım, monitör felan hiçbir şey yok. Oynadığım oyunlar: CSGO, LoL, Pubg ve daha düşük oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur dostum (Teknobiyotik) :

Sağ ol cevabın için bunun bir FPS testi videosu var mı?

Önerin için sağ ol ama bunlar birbirine uyumlu mu? Oyunlarda kaç FPS alır nasıl öğreneceğim?

Ben Vatan'dan malzemeleri alıp orada toplatmayı düşünüyorum, ne kadar fiyat fark eder?

Reklam yapmak gibi olmasın ama bu sistem nasıl?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör dahil 2000 TL istememiş miydin? 1800 TL'ye alınabilecek en iyi sistemlerden biri tabi videodaki sistem; ama üstünden baya zaman geçmiş. Bir fiyat hesaplaması yapmalısın. 1800 TL civarı tutarsa yine madem 2000 TL bütçen var, yanına bir de SSD eklersin ya da RAM'i 16GB yaparsın. Genelde Teknobiyotik'teki ürünler daha uygun fiyatta oluyor Vatan'a göre. Ayrıca bir çok kez bu siteden alışveriş yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım. 1-2 iş günü içerisinde elime ulaştı ürünler. Monitörsüz 2000 TL diyorsan, ona göre bir sistem öneririm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…