i5-4460 3.20 GHz, Hyper 8 GB RAM, 256 GB SSD, 1TB HDD, ekran kartı MSI GeForce GTX 750 Ti 2 GB ve ASUS anakart. Bundan daha uygununu bulamadım. 2. el olarak anca kendim toplarsam belki ucuza gelebilir. Sizce alınır mı? Sistem 2500 TL
Anakart Intel DQ87PQ microatx soket LGA1150 işlemci i5 4590 3.90 GHz Hyper X Fury RAM 4+4 = 8 GB 120 GB SSD 1TB HDD ekran kartı MSI AMD Radeon R7 240 2 GB ve bunlarla birlikte monitör+fare+klavye+hoparlör veriyor. Toplam 2000 TL sizce değer mi? Fikrimce ekran kartı biraz zayıf kalıyor MSI versiyonu kötüymüş. ASUS alın diyorlar ve 128 GB SSD yeterli mi? Genelde oyun oynuyorum ve 2. el sistem.
Bu zamanda bu fiyata daha iyisini bulamazsın diye düşünüyorum. SSD'ye Windows'u ve programları kurarsın, 1 TB HDD'ye de oyunları kurarsın rahatça yeter. Ekran kartı günümüze göre bayağı zayıf ama 2000 TL'ye alınabilecek en iyi sistem diyebilirim.
Bu zamanda bu fiyata daha iyisini bulamazsın diye düşünüyorum. SSD'ye Windows'u ve programları kurarsın, 1 TB HDD'ye de oyunları kurarsın rahatça yeter. Ekran kartı günümüze göre bayağı zayıf ama 2000 TL'ye alınabilecek en iyi sistem diyebilirim.