1900-2000 TL sistem toplama

emre557

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar 2000 tlye kadar bir sistem toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum benim kafama takılan bir kaç soru var arkadaşlar ilk olarak.

1) H81m pro vd - H81m gamer bu iki anakart arasında ne gibi farklar olur 200 tl gibi fiyat farkı var arada.
2) Ekran kartını 300-400 arası ucuz tutacağım seneye para biriktirip Nvidia nın yeni çıkacağı Pascal mimarili kartlardan 900-1000 tl arası birini takacağım. Sıkıntı olur mu acaba ?

Şimdiden teşekkürler hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
Pascal'ın çok yüksek performanslı olup bir o kadar da pahalı olmayacağı ne belli ? Benim sana tavsiyem ekran kartı parası cebinde dursun. İ5 işlemcili bir sistem toplayalım. İşlemcinin bağdaştırıcısı ile idare et ekran kartını Pascal çıkınca alırsın. Pascal çok pahalı olsa bile Maxwell mimarili ekran kartlarının fiyatı düşer. En kötü GTX970 alırsın. 200 TL fazla oldu. Ama sorun olmaz herhalde.

Teşekkür ederim yorumlarınız için
Onur Yıldırım evet dediğin gibi ama kenara biraz biriktireceğim yani 1000-1500 arası alabilirim o kadar pahalı olmaz elbet ucuz çıkacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada sistemin güzel bir sorum var ben de ddr4 topluyacaktım fakat anakartları çok pahalı idi senin anakart çok ucuz bir sıkıntı falan olmaz dimi ?

Dostum benim önerdiğim anakart oyuncu serisi bir anakart o yüzden sanırım biraz pahalı geldi, eğer bütçeni zorlama şansın varsa Asus Z170 Gaming Pro modeli var, Asus modelini alırsan RAM Ghz'ını da artırabilirsin.

Şöyle yapabilirim ssd sonra alabilirim ama aralarında ne gibi fark var senin önerdiğin kartla Onur adlı arkadaşın önerdiği kartın onu merak etmiyor değilim

Dostum kartın incelemesi https://www.youtube.com/watch?v=IOvxAIUkhy8 bu linkte mevcut. Benim sana anlatacağım bu kart diğer arkadaşımızın önerdiği karttan daha yüksek RAM Mhz desteği sunuyor Asus M170 Pro Gaming daha kaliteli ve Overclock'a dayanıklı bir kart, daha fazlasını videoda bulabilirsin. SSD takmassan kaybın açılış süresi ve oyunlarda ara yükleme süresi olur.

Biliyorum oc yapmayacağım zaten işlemci olmuyor bir düşüneyim başka bilen birileri varsa h110m pro - h170m gaming 3 bu kart arasındaki farkları yazabilirse çok iyi olur Teşekkür ederim Atarman )

Yanlış anlaşılma olmasın benim yukarda tavsiye ettiğim sistemde MSI marka bir kart var. Gönderdiğim video linkinde Asus Z170 Pro Gaming modeli inceleniyor, benim tavsiyem bütçeni biraz daha zorlayıp Asus Z170 Pro Gaming anakartı alman olur.

Tamam Ama 550 tl o anakart biraz bütçeyi aşıyor bakıyorum suan bir tek anakart belirlenmedi.

Ram : Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz DDR4 Ram Fiyatı
İşlemci : Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı
Kasa : Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa Fiyatı
Güç Kaynağı : Corsair Builder VS650 650W 80+ Power Supply (CP-9020098-EU) Fiyatı
Hdd : WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

Sistem budur bir tek anakart kaldı onuda düşünüyorum önerileri alabilirim bir de sorum olacaktı bu sistem ileride gtx 970 veya yeni pascal mimarili ekran kartı takılınca güç kaynağı yeterli olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…