144 HZ almayı düşünüyorum. Fakat kararsiz kaldim bir sürü 144 Hz var. Önerileriniz nelerdir? Linkleyeblirseniz iyi olur. Mesela Öne dogru, arkaya dogru egilebilen monitör olursa guzel olur. Pivot olmasi sart degil. Ama 1900'ü gecmesin fiyat olarak.
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Renk kalitesi olarak bayağı sağlam bir monitör. Öne-Arkaya eğme olayı (tilt) de var.
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
AOC 24G2U Öneririm şahsen kullandığım bir monitör 1 haftadır kullanıyorum.Renkleri falan gayet iyi.Eğer 60Hz'den geçeceksen al derim.
www.sinerji.gen.tr
Renk kalitesi olarak bayağı sağlam bir monitör. Öne-arkaya eğme olayı (tilt) de var.
www.sinerji.gen.tr
AOC 24G2U öneririm şahsen kullandığım bir monitör 1 haftadır kullanıyorum. Renkleri falan gayet iyi. Eğer 60Hz'den geçeceksen al derim.