Bambinifojo Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar 1900 TL altı uzun süreli götürecek klavye almak istiyorum. Tavsiyede bulunur musunuz?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.973 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Bambinifojo dedi: Arkadaşlar 1900 TL altı uzun süreli götürecek klavye almak istiyorum. Tavsiyede bulunur musunuz? Genişletmek için tıkla... Boyut tercihi nedir?
Bambinifojo dedi: Arkadaşlar 1900 TL altı uzun süreli götürecek klavye almak istiyorum. Tavsiyede bulunur musunuz? Genişletmek için tıkla... Boyut tercihi nedir?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 11 Mayıs 2025 #3 Boyut tercihin nedir? https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-pt-ky-p-51870?srsltid=AfmBOop2OYe64i8OMKMYeGjqle8RAQVH14mAaI3Rrkqk-fbS3ZcbDnlZ MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr
Boyut tercihin nedir? https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-pt-ky-p-51870?srsltid=AfmBOop2OYe64i8OMKMYeGjqle8RAQVH14mAaI3Rrkqk-fbS3ZcbDnlZ MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. www.gaming.gen.tr