sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 2 Mayıs 2020 #11 Gigabyte B450m s2h ve ryzen 5 3600 al keyfine bak.
QxyBaron Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 58 3 Mayıs 2020 #12 sivurant dedi: Gigabyte B450M S2H ve Ryzen 5 3600 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Pekala pazartesi günü siparişi vereceğim akakçe sitesi güvenilir miydi en uygun fiyatlar orada görünüyor da.
sivurant dedi: Gigabyte B450M S2H ve Ryzen 5 3600 al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Pekala pazartesi günü siparişi vereceğim akakçe sitesi güvenilir miydi en uygun fiyatlar orada görünüyor da.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 3 Mayıs 2020 #13 QxyBaron dedi: Pekala pazartesi günü siparişi vereceğim akakçe sitesi güvenilir miydi en uygun fiyatlar orada görünüyor da. Genişletmek için tıkla... O site fiyat karsilastirmasi yapiyor sana en dusuk fiyatli yeri gosteriyor.
QxyBaron dedi: Pekala pazartesi günü siparişi vereceğim akakçe sitesi güvenilir miydi en uygun fiyatlar orada görünüyor da. Genişletmek için tıkla... O site fiyat karsilastirmasi yapiyor sana en dusuk fiyatli yeri gosteriyor.
QxyBaron Kilopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 58 3 Mayıs 2020 #14 sivurant dedi: O site fiyat karsilastirmasi yapiyor sana en dusuk fiyatli yeri gosteriyor. Genişletmek için tıkla... Sepete ekle falan vardı da ondan sorayım dedim.
sivurant dedi: O site fiyat karsilastirmasi yapiyor sana en dusuk fiyatli yeri gosteriyor. Genişletmek için tıkla... Sepete ekle falan vardı da ondan sorayım dedim.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 3 Mayıs 2020 #15 QxyBaron dedi: Sepete ekle falan vardı da ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Evet var. Ust tarafta sitenin adi yazar cunku basarsin o siteye yonlendirir seni.
QxyBaron dedi: Sepete ekle falan vardı da ondan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Evet var. Ust tarafta sitenin adi yazar cunku basarsin o siteye yonlendirir seni.