1900 TL GTX 750Tİ, G3258 sistem toplama

Daha fazla  
Merhaba Technopat üyeleri,
Arkadaşlar ben böyle bir sistem topladım ;
bilgisayar.PNG

Klavye, mause, ekran bulunmaktadır. PSU iyi midir sizce ve bu sistem alınmalı mı ? Kendim yaptım. Almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demonevoski'nin topladığı sistem daha mantıklı.
OC yapılacaksa G3258 bütün i3 lerden daha mantıklı bir seçim.
R7 360 burada pahalı, yurtdışında ucuz. O yüzden tavsiye etmem.
İleride sistemi geliştirmek istemiyorum diyorsan güç kaynağından kısabilirsin.
Son olarak parçaları daha ucuz sitelerden alsan daha iyi olur.

@Silinen üye İlk olarak G3258 i3'lerden iyi gözükse de 2 çekirdeğe sahip ve artık oyunlar yavaş yavaş 4 çekirdek istemeye başlıyor. i3'ler sanal da olsa 4 çekirdeğe sahip ve güncel oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor. Ayrıca G3258 için ek bir soğutucuya ihtiyaç var ve bu da fiyatı daha çok arttırıyor. Ayrıca bunun sonucunda i3'ten kat kat daha fazla ısı meydana geliyor.

Nereye G3258, i3 4160 dan iyi? i3 4160 ın 2 sanal çekirdek avantajı var bir kere. Oyunlar yavaş yavaş değil hızla 4 çekirdek istemeye başladı. Adion un önerdiği sistem gayet iyi alınabilir ama ben Gtx 950 yi beklemeni tavsiye ederim.

Dediginiz işlemci G3258'den daha iyi olabilir ama ben G3258'i aşırı hesaplı ve OC potansiyeli yüksek olduğu için önerdim OC yapılmayacaksa tabi i3 4160 daha iyi ve kullanımı rahat.
GTX 950'yi beklemeni tavsiye edenler olmuş. Beklesen iyi olur gibi ama GTX 950'nin ucuz olmasını bekleme çünkü GTX 950'nin 90 W TDP'si olduğunu duydum. Bu demek oluyor ki performansı iyi olacak. Bir de ilk çıktığında ekran kartları pahalı olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı