D dennis12 Hectopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #1 Hazır monitör ve kasa önerebileceğiniz bir kasa modeli var mıdır acaba ? Bütçem en fazla 1900 TL olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2017
Hazır monitör ve kasa önerebileceğiniz bir kasa modeli var mıdır acaba ? Bütçem en fazla 1900 TL olacak.
R RangerGamer Hectopat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 57 12 Ocak 2017 #2 dennis12 dedi: Hazır monitör ve kasa önerebileceğiniz bir kasa modeli var mıdır acaba ? Bütçem en fazla 1900 TL olacak. Genişletmek için tıkla... bu fiyata sadece kasa alabilirsin monitör alamassın hazır bilgisayarda alma zaten parçalarını al bilgisayarcıya götür o toplar
dennis12 dedi: Hazır monitör ve kasa önerebileceğiniz bir kasa modeli var mıdır acaba ? Bütçem en fazla 1900 TL olacak. Genişletmek için tıkla... bu fiyata sadece kasa alabilirsin monitör alamassın hazır bilgisayarda alma zaten parçalarını al bilgisayarcıya götür o toplar
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2017 #3 1900 tl ye biz sana tavsive versek olmaz mı ?
chuckypancamOZ. Megapat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 369 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2017 #4 1900'e hazır kasa almak çok mantıksız. Toplama sistem daha iyi olur.
mortdede19 Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2017 #5 Kardeşim ben yerinde olsam toplama kasa alırdım . Toplama kasa hakkında şüphe lerin varsa kesinlikle yok et . Toplaman gereken sistem özellikleri oyun performansı vs. İlgilendiriyorsa yardım alıp toplamanı tavsiye ederim. Kesinlikle araştır.
Kardeşim ben yerinde olsam toplama kasa alırdım . Toplama kasa hakkında şüphe lerin varsa kesinlikle yok et . Toplaman gereken sistem özellikleri oyun performansı vs. İlgilendiriyorsa yardım alıp toplamanı tavsiye ederim. Kesinlikle araştır.