Corsair zaten başta kalitesini ortaya koyuyor. Geil dediğin RAM'ler Dona***H**er'deki ASRock ile birlikte önerilen RAM'lerdir. Eğer sen de onlardan isen zaten birşey demiyorum.
Corsair zaten başta kalitesini ortaya koyuyor. Geil dediğin RAM'ler Dona***H**er'deki ASRock ile birlikte önerilen RAM'lerdir. Eğer sen de onlardan isen zaten birşey demiyorum.
GEiL iyidir arkadaşlar. Dragon serisi vardı hatta mis gibi. Piyasada bence de şu anda kalitesiz denebilecek bir RAM yok... Sadece HI-LEVEL bana biraz Low Level geliyor
Aşağıdaki sistem gerçekten güzel olmuş. Hem arkadaşımın bütçesine uygun, hem de tam da oyun bilgisayarı olmuş. Hepinizin eline sağlık. Eğer eklemek istediğiniz bir şey yok ise ben bu sistemi Pazartesi akşamı sipariş edeceğim.
Tekrardan önerileriniz için teşekkürler.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Sizin topladığınız sistem de çok hoşuma gitti. Evet, dediğiniz gibi SSD olmadan oyuncu bilgisayarı olmaz ama bütçe kısıtlı olunca sıkıntılar çoğalıyor. Bir de benim Teknobiyotik sitesine karşı antipatim var. Biraz sorunlar yaşadık o siteyle. O yüzden o siteye girmiyorum bile diyebilirim.