1900 TL Sistem Önerisi

Ali737272

Centipat
GTA 5 roleplay kaldıracak şekilde istiyorum ve takılma olmamasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki bilgisayarı 2 bin TL civarına topladım ekran kartı ve PSU'yu 2. el aldım güvenilir bulabilirsen GTA 5 hikaye modu Ultra'da kasmadan oynayabiliyorum.

Bi RAM olmuş 350TL, 2.el fiyatları da uçuk. Şu anda imkansız gibi bir şey yani.

Katılıyorum kasa ekipman ve monitör harici sadece parçaları 2 bin TL'ye topladım çok kötü bir zaman bilgisayar toplamak için ancak 2 bin TL'ye de toplanabilecek en güzel bilgisayar budur şahsi fikrim olarak.

İmzamdaki bilgisayarı 2 bin TL civarına topladım ekran kartı ve PSU'yu 2. el aldım güvenilir bulabilirsen GTA 5 hikaye modu Ultra'da kasmadan oynayabiliyorum.
usta o sistemi nasıl 2 k ya topladın helal olsun valla

İmzamdaki sistemi 2950'ye topladım desem. Çoğu parça 0 ve sıfır olmayanların da garantisi kutusu falan var.
RAM'im Corsair vegeance RGB Pro beyaz olan rengi, onunla birlikte bu fiyat.

Katılıyorum kasa ekipman ve monitör harici sadece parçaları 2 bin TL'ye topladım çok kötü bir zaman bilgisayar toplamak için ancak 2 bin TL'ye de toplanabilecek en güzel bilgisayar budur şahsi fikrim olarak.
Kasa istiyorum sadece

HocAm satıyor musun
Ve bunu 1900TL'ye istiyorsun. İşin zor hocam 2.el bulabilirsin ancak fakat onlarda bile takılma yapmayacak bilgisayar bulman çok zor.

2. El istiyorum kasa sadece monitör klavye vs. Var
Technopat kullanıcılarından satan varsa bu bütçelerde olabilir

Kasa istiyorum sadece.

Hocam satıyor musun.

2. el istiyorum kasa sadece monitör klavye vs. var.
Technopat kullanıcılarından satan varsa bu bütçelerde olabilir.

Satmıyorumda 2000TL civarına toplayabilirsin internetten en ucuz gördüğüm güvenilir sitelerden verdim siparişleri izmirdeysen eğer ekran kartı ve PSU konusunda yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…