1900 TL sistem toplama

Emir Bolu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde bir bilgisayar var fakat oldukça eski. Bir bilgisayar almaya karar verdim ama pek bir bilgim yok.
İnternet'te şöyle bir kasa buldum ama alınmalı mı karar veremedim.
(Yorumları korkutmadı değil ama satıcının puanı epey yüksek)
Çoğu zaman CS GO oynayacağım bir bilgisayar olacak. Dediğim gibi pek bir bilgim olmadığı için buna hangi monitör takılır falan onları da bilmiyorum. Şöyle bir monitör buldum.
Almalı mıyım? Kasa ile monitörün uyma gibi bir esprisi var mıdır? Yoksa takınca hemen çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum rx 570'li bir sistem bile dolar kuru yüzünden 4k 5k bandında... net bir bütçe söylemen gerek...

En kötü aşağıdaki sistemde oynarsın.

Dosya Ekleri

• 1111.png
    1111.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar elimde bir bilgisayar var fakat oldukça eski. Bir bilgisayar almaya karar verdim ama pek bir bilgim yok.
İnternet'te şöyle bir kasa buldum ama alınmalı mı karar veremedim.
(Yorumları korkutmadı değil ama satıcının puanı epey yüksek)
Çoğu zaman CS GO oynayacağım bir bilgisayar olacak. Dediğim gibi pek bir bilgim olmadığı için buna hangi monitör takılır falan onları da bilmiyorum. Şöyle bir monitör buldum.
Almalı mıyım? Kasa ile monitörün uyma gibi bir esprisi var mıdır? Yoksa takınca hemen çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Kardeşim sakın o sistemi alma eğer sadece cs go gibi düşük-orta halli oyunlar oynucaksan ve ileriye dönük yükseltme gibi bir niyetin yoksa 1900 liraya Athlon 3000G li sistem kurulur ve bu linkini attığın kasaya on basar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı