Bütçeyi en fazla 1950 TL'ye esnetebilirim o bile zor, kamera ve batarya önemli. 64 GB hafızalı modellere bakıyoruz. Ne önerirsiniz? Redmi 9 64/4 modeline bakıyoruz şimdilik.
Bu cihazı kullanmaktayım. Alırken performans için almıştım o konuda beklentimi karşıladı ama kamera olarak pek tatmin edemedi beni, beklediğimden düşük bir kalitesi vardı. Günü rahatça götürüyor oyun oynarsam gün içinde yeniden şarja takıyorum. Alırken MIUI sorunu çok olur diyen vardı ama ben kullanımımı aksatcak bir hata göremedim. Başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Telefonu anneme alacağız, bende A20s var, baktığımda kağıt üstünde kamera ve ekran konusunda daha üstün. Peki ısınma sorunu var mı?
Hayır, ısınma sorunu yok.
Peki GM 9 Pro mu Redmi 9 mu daha iyi?
GM 9 Pro anneniz için daha iyi bir tercih olur.
İnternetten işlemcileri karşılaştırdığımda Redmi 9 işlemcisi helio G80 daha iyi gözüküyor. GPU frekansı da daha iyi. Niçin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
İşlemci gücü aynı, grafik gücü olarak G80 daha iyi. Anneniz ağır oyunlar oynamıyor ise G80 işlemci gereksiz kalacaktır.
GM 9 Pro kamera olarak, ekran olarak ve ses kalitesi olarak daha başaralı bir cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.