1900 TL'ye G3258 ve R9 285 Tabanlı Sistem Toplama

TheReaL

Hectopat
Daha fazla  
Sistem parçaları uyumlu mudur ? Bu sistem APU mu ? Sistemi kendim topladım ancak APU mu ve uyumlu mu bilmiyorum. Bu akşam sipariş vereceğim. Kafamda soru kalmasın istiyorum. Cevaplarsanız çok sevineceğim. :D

Sizin de önerilenizi ve özellikle sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

2000 TL.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumlu. APU değil. RAM'i sonradan 8 GB yapın.

Çok sağ ol. Evet RAM'i sonradan 8 GB arttıracağım ve SSD takacağım. Görüşlerinizi alabilir miyim sistem hakkında?

Bu sistem Apu değildir. Çünkü işlemcisi Intel'dir. Ama bu sistemle Apu'dan çok fazla performans alırsınız.
İnan ne demek istediğini anlamadım. Biraz daha açar mısn veya bu benim yararıma mı, zararıma mı olur?

APU, AMD'nin işlemci içine yerleştirdiği grafik kartı olarak adlandırılabilir. Sistemin APU olması için AMD'nin APU işlemcilerinden birini seçmeniz lazım. Ama APU'yu daha düşük bütçeye öneriyoruz. Sistem iyi, SSD de takılınca tadından yenmez.

Çok Sağol ya Evet ramı sonradan 8 gb arttırıcam ve ssd takıcam görüşlerini alabilirmiyim sistem hakkında

İnan Ne Demek İstediğini Anlamadım Biraz Daha Açarmısn Veya Bu Benim yararıma mı zararıma mı olur ?

Diyorumki bu sistem Apu değildir. Intel derken kafanı karıştırmış olabilirim ancak Intel işlemciler Apu değildir. Tabiiki Intel işlemcilerin içindede Grafik Kartı vardır. Bu Intel HD Graphics diye geçer. Apular sadece Amd işlemcilerde bulunur. Bu sistem senin yararınadır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı