1900 TL'ye Sistem Toplama

Abraham

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
İ5 4460 - R9 285.png

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? En kısa sürede toplamak istiyorum her geçen gün bir aksilik çıkıyor, daha düne kadar 3500-4000 TL arası bir sistem toplamayı düşünüyordum ancak sürekli bir aksilik çıktı, lütfen yardımcı olun artık toplamak istiyorum.
İlk önce sistemi toplarken en uygun fiyata getirebilmek için farklı farklı sitelerden araştırıp en uygun olanları seçtim, SSD'yi çıkardım, daha ucuz bir RAM koydum, ekran kartını GTX960 yerine r9 285 koydum ve bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1-) Sistem uyumlu mu, bir sıkıntı çıkarır mı?
2-) RAM bellekleri hakkında hiç bir fikrim yok sisteme koyduğum RAM bellekleri iyi midir ve soğutuculu yazıyor diğer RAM belleklerinde soğutucu yok mu? ( İleride ihtiyacım olursa aynısından bir tane daha alıp 16 GB tamamlamayı düşünüyorum.)
3-) GTA5 - 1080P ve high ayarlarda kaç FPS alırım, kasma yaşatır mı?
4-) Bu sistem beni ne kadar idare eder (genellikle oyun için kullanılacak), en az bir 6 sene daha sistem toplayamam.

Son düzenleme:
Bir de sabit disk aldınız mı sistem tamamdır. Monitörü çıkarırsınız ihtiyacınız yoksa.

Dosya Ekleri

• sdd.png
    sdd.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 478
GTX 960'dan neden vazgeçtiniz.

Gigabyte GTX960IX OC-2GD 2GB 128Bit GDDR5 16X 687,24 TL

Bu ekran kartı ile sizin seçtiğiniz aynı fiyat. Hatta resmi olmadığı için internetten bi bakayım dedim 625 liraya bile buldum.

Gigabyte GTX960IX OC-2GD 2GB 128Bit GDDR5 16X | Herkes için ucuzluk

Ama her siteye güvenemiyorum. Hıyarda çıkabilir. :)

Birincinin resmi olmadığı için hiç dikkatimi çekmemişti, bugün baktım resim koymuşlar ama diğer GTX960 modellerinin yanında gaming yazarken bunda IX yazıyor bir farkı var mıdır? ( Bu arada 2.koyduğunun fiyatı 625 TL+KDV )

@Silinen üye benim yaptığım sistem daha iyi gibi geldi bana, yine de sağ olasın.

Birincinin resmi olmadığı için hiç dikkatimi çekmemişti, bugün baktım resim koymuşlar ama diğer GTX960 modellerinin yanında gaming yazarken bunda IX yazıyor bir farkı var mıdır? ( Bu arada 2.koyduğunun fiyatı 625 TL+KDV )

@Silinen üye benim yaptığım sistem daha iyi gibi geldi bana, yine de sağ olasın.
@Abraham hocam benim sistem daha ucuz, monitör var benimkinde.

Ekran kartı olarak http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=101332 tercih edin bence.

Bu bilgisayarı da düşünebilir siniz .
Hadi R9 285 yerine R9 280 koysanız VRAM avantajı falan konabilir de R9 270X koymanız çok saçma olmuş R9 285'e karşı hiçbir avantajı yokken bide eski bir kart kesinlikle R9 285 tercih ediniz.

R9 285 daha iyi değil midir hocam?
Tabikide R9 285 daha iyidir R9 270X'i R9 285 yerine almak saçma olur R9 285 yada GTX 960 tercih etmelisiniz bence.

Bana kalırsa R9 285 PowerColor alarak hata yapmadınız gayet güzel bir tercih. R9 285 f/p ürünü olduğu için R9 285 öneriyorum. Harddiski Seagate almanızı tavsiye ederim onun dışında sistem fena sayılmaz. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı