19000 TL sistem önerisi

porsuk26

Megapat
Daha fazla  
Sadece kasa olarak 19000 TL civarında oyun oynama, fotoğraf-video düzenleme ve genel amaçlı kullanılacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Kasa bütçesini düşürmemek için monitörü ve gerisini sonra almak mantıklı geldi. 500GB alan yetmez gibi geliyor, SSD'yi 1TB yaparsam bu fiyat farkıyla sistem çok düşer mi? 1 TB harici diskim var. Şimdiki sistemimde de 1TB HDD var ama eski. Yeniyi alınca eski sistemi olduğu gibi satmayı düşünüyorum. Onun özelliklerini de aşağıya ekliyorum. Eski sistemim kaça satılabilir? GameGaraj'daki sistemlerde fiyatların uygun olduğunu söylemişsiniz. Teknobiyotik, İtopya, Sinerji, zonebilişim gibi bildiğiniz diğer yerlere de bakıp tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Bu sistem için 23" civarı monitör tavsiyelerinizi de bekliyorum. Yeni monitörlerde çok fark var mı bilmiyorum. Monitörüm güzel ama ekranda çıkmayan lekeler var, görüntüyü etkilemiyor. Sadece ekran kapalıyken belli oluyor. Bu boyutta mantıklı olmadığı için 4K çok yaygın değil sanırım. Fare, (solak olduğum için düz tasarım olursa iyi olur, yandaki tuşlar şart değil) klavye, kulaklık, hoparlör de tavsiye edebilirsiniz.

Teşekkürler.

Mevcut sistemim:
Acer S232HLABid 23 inc monitör.
Akasa freedom xone X2 kasa.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz dort cekirdekli ıslemci.
Foxconn A7DA-S 3.0 AMD 790gx anakart.
GeIL Plus 8 GB DDR3 1600MHz CL9 Low voltage Dual kit (2x4GB) RAM.
Sapphire Radeon RX 460 1210MHz 2 GB GDDR5 ekran kartı.
Thermalright true spirit 120 işlemci soğutucu.
Western Digital Caviar Blue 1 TB sabit disk.
Thermaltake Smart 750 watt güç kaynağı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…