19000 TL Sistem Toplama

Hocam kuzeninize o zaman RTX 3070 ve Ti benchmark izlemesini söyleyin, anlayacaksınız beni.
Ayrıca kuzeniniz beni ilgilendirmiyor.

Hocam vallahi uğraşamayacağım sizinle. İzlerseniz anlarsınız demek istediğimi.

Hocam forumdaki insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz. Ve ayrıca 3070 Ti diye bir kart var. Ve kullanan yakınım var. Diye dedim.

Hocam forumdaki insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz. Ve ayrıca 3070 Ti diye bir kart var. Ve kullanan yakınım var. Diye dedim.
Hala olup olmamasındasınız. Benchmark konusuna geçtim ben.
Olsa da olmasa da ne yazar diyorum ben size.
Böyle giderseniz NVIDIA daha çok kandırır sizi.

Sizde bu bilgi ile gidişatınız. İyi değil hocam bilginize ekleme.

Attığınız videoyu izlemedim. Az çok nasıl bi' muhabbet geçeceğini anladım zaten.

Evet, 3070 ve 3070Ti arasında performans olarak kayda değer bir fark olmadığını çok çok iyi biliyorum. Aynısı 3080 ve 3080Ti için de geçerli. Olsa olsa 5 FPS fark vardır.

3070Ti, 3070'in biraz CUDA çekirdeği eklenip, bellekleri GDDR6X yapıp piyasaya sürülmüş hali. Bunu da biliyorum. Başka bir farkları yok. Miningcilere yönelik bir hareket olduğunu düşünüyorum.

Ancak yine de "3070 Ti diye bir kart yok" demek biraz ağır kaçmıyor mu? Biraz düşünün lütfen.

Evet kart yok dememde yanlıştım bunun için üzgünüm ancak performans bakımından benim için yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…