19000 TL sistem toplama

Her şey mükemmel ama 19000 TL'ye bir M.2 yakışmaz mıydı? 5000 TL'ye topladık biz bile 500GB'lık bir M.2 koyabildik
Hocam m2 derken ssden bahsediyosunuz galiba. Cok bilgim yok benim sistemdekini cikarip sizin atacaginizi ekleyeyim link atar misiniz verdigim site uzerinden size zahmet ?

Eğer acelen yoksa 3800XT alabilirsin.

Sıvı soğutcu için Cooler Master fanlarda ses sorunu olabiliyor. Biraz şansa kalmış. O yüzden Corsair bakabilirsin.

Hocam M.2 derken SS'den bahsediyosunuz galiba. Cok bilgim yok benim sistemdekini çıkarıp sizin atacaginizi ekleyeyim link atar misiniz verdigim site uzerinden size zahmet?

M.2 önermek konusunda diğer arkadaşlar yardım etse daha iyi olur. Ama RAM'leri Corsair'ın RGB RAM'lari ile değiştirmek daha iyi olur sonuçta 19000 TL'ye sistem diziyorsunuz RGB güzeldir sıvı soğutma konusunda ise forumda birçok konu açılmış onlara bakmanızı öneririm 19000 TL için 650TL'lik bir sıvı soğutma yakışmaz bana göre. Size kalmış tabii ki de.

19000 TL'ye 144 Hz 1080P çirkin bir monitör.

Hocam monitör konusunda yardımci olursan sevinirim.

Rgb sevmedigim icin hic bi parcayi rgb almadim

RGB sevmedigim icin hiçbir parcayi RGB almadim

Merhaba. Ben de sana yardımcı olmak için yeniden bir sistem topluyorum ama ayrı ayrı yerlerden çünkü tüm parçalar aynı sitede yok ve 1000TL civarları daha pahalıya gelebilir her şey aynı yerden olursa

RGB sevmedigim icin hiçbir parcayi RGB almadim

İlk başta attığınız linkteki monitör 10 numara 5 yıldız vallaha.
RGB iyidir RGB güzeldir RAM'lerde RGB'ler çok fark etmez zaten güzel durur emin olun RAM kısmında 200 TL daha fazla vererek beyaz ve RGB'li RAM almak bence bütçeye bir zarar vermez ama siz bilirsiniz tabii ki.
Sıvı soğutma konusunda sanırım Corsair seçmenizi daha sağlıklı olur. Kullanan herkes halinden memnundu.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de sana yardımcı olmak için yeniden bir sistem topluyorum ama ayrı ayrı yerlerden çünkü tüm parçalar aynı sitede yok ve 1000TL civarları daha pahalıya gelebilir her şey aynı yerden olursa
Hocam parça parça yerlerden alacak vaktim zamanim yok o yuzden bu siteden alacagim tesekkür ederim ilgin icin. Sadece sivi sogutucuyu degistirecegim herkes o yonde uyari yapyi.

Hocam parça parça yerlerden alacak vaktim zamanim yok o yuzden bu siteden alacagim tesekkür ederim ilgin icin. Sadece sivi sogutucuyu degistirecegim herkes o yonde uyari yapyi.

O zaman özellikleri biraz indirmek zorunda kalacağım. Veya yeterince aynı siteden toplamaya çalışsam yani 1-2 tane ürün farklı sitelerden olacak çünkü SSD sinerji de 500TL daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…