Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #41 Caner Uncu dedi: Gayet iyi. Yalnız kasa mesh olan versiyonu mu? Ona dikkat edin, o kasanın 2 çeşidi var çünkü. Mesh ise alın. Genişletmek için tıkla... Pc Toplama Sihirbazı bu sistem ise benim topladığım yani onun sistemi ile neredeyse tıpa tıp aynı ama M.2'li versiyonu ama M.2 Sinerji'de pahalı olduğu için Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW: Amazon.com.tr buradan. Mehmettk dedi: Evet hocam mesh modeli Genişletmek için tıkla... Bu arada aldınız mı sistemi? Almadıysanız o SSD yerine M.2 SSD koyabilirsiniz oraya. Mehmettk dedi: Evet hocam mesh modeli Genişletmek için tıkla... Bu arada aldınız mı sistemi? Almadıysanız o SSD yerine M.2 SSD koyabilirsiniz oraya. Ama koymanıza çok gerek yok. Son düzenleme: 16 Haziran 2020
Caner Uncu dedi: Gayet iyi. Yalnız kasa mesh olan versiyonu mu? Ona dikkat edin, o kasanın 2 çeşidi var çünkü. Mesh ise alın. Genişletmek için tıkla... Pc Toplama Sihirbazı bu sistem ise benim topladığım yani onun sistemi ile neredeyse tıpa tıp aynı ama M.2'li versiyonu ama M.2 Sinerji'de pahalı olduğu için Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW: Amazon.com.tr buradan. Mehmettk dedi: Evet hocam mesh modeli Genişletmek için tıkla... Bu arada aldınız mı sistemi? Almadıysanız o SSD yerine M.2 SSD koyabilirsiniz oraya. Mehmettk dedi: Evet hocam mesh modeli Genişletmek için tıkla... Bu arada aldınız mı sistemi? Almadıysanız o SSD yerine M.2 SSD koyabilirsiniz oraya. Ama koymanıza çok gerek yok.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 16 Haziran 2020 #42 Under.nvid dedi: Pc Toplama Sihirbazı sistem bu SSD'yi buradan alınız yoksa 20000 TL kadar oluyor Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW: Amazon.com.tr inşallah montaj yapma yeteneğiniz vardır yoksa çok zor olacak sizin için. Genişletmek için tıkla... Anakart nerede
Under.nvid dedi: Pc Toplama Sihirbazı sistem bu SSD'yi buradan alınız yoksa 20000 TL kadar oluyor Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW: Amazon.com.tr inşallah montaj yapma yeteneğiniz vardır yoksa çok zor olacak sizin için. Genişletmek için tıkla... Anakart nerede
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #43 Ardaaa11 dedi: Anakart nerede Genişletmek için tıkla... Çok garip anakart ben de gözüküyor üstü çizilmiş ama. Şansa bak ürünler temin edilmemektedir diyor.
Ardaaa11 dedi: Anakart nerede Genişletmek için tıkla... Çok garip anakart ben de gözüküyor üstü çizilmiş ama. Şansa bak ürünler temin edilmemektedir diyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Haziran 2020 #44 Sizin yaptığınız sistemin parçalarının çoğu değişmiş. (Stoğu bitmiş) Sizin yaptığınız sisteme alternatif: 93MJQHMZ kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr MSI OPTIX G27CQ4 27" 1 MS 165 Hz WQHD Curved VA LED Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri MSI OPTIX G27CQ4 27 www.n11.com Tek tek isterseniz farklı bir alternatif yapılabilir.
Sizin yaptığınız sistemin parçalarının çoğu değişmiş. (Stoğu bitmiş) Sizin yaptığınız sisteme alternatif: 93MJQHMZ kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr MSI OPTIX G27CQ4 27" 1 MS 165 Hz WQHD Curved VA LED Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri MSI OPTIX G27CQ4 27 www.n11.com Tek tek isterseniz farklı bir alternatif yapılabilir.
M Mehmettk Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 87 16 Haziran 2020 #45 Pc yi aldim hocam siparisini verdim ssd yi m2 yaptim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Haziran 2020 #46 Birde sıvı soğutma üzecektir o sistemde. Çok sesli çalşıyor.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #47 Hayırlı olsun o zaman
M Mehmettk Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 87 16 Haziran 2020 #48 Sylveon dedi: Birde sıvı soğutma üzecektir o sistemde. Çok sesli çalşıyor. Genişletmek için tıkla... Onu değiştirdim hocam bunu ekledim Corsair Hydro Series H110i 280 mm Intel-AMD Uyumlu
Sylveon dedi: Birde sıvı soğutma üzecektir o sistemde. Çok sesli çalşıyor. Genişletmek için tıkla... Onu değiştirdim hocam bunu ekledim Corsair Hydro Series H110i 280 mm Intel-AMD Uyumlu
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Haziran 2020 #49 İyi tamamdır hayırlı olsun.
Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 16 Haziran 2020 #50 Mehmettk dedi: Onu değiştirdim hocam bunu ekledim Corsair Hydro Series H110i 280 mm Intel-AMD Uyumlu Genişletmek için tıkla... Çok abartmışsın O hız aşırtma yapanlar için soğutucu. Senin için H60 bile yeterdi. Veya H100x. Ama yine de hayırlı olsun çok iyi sistem.
Mehmettk dedi: Onu değiştirdim hocam bunu ekledim Corsair Hydro Series H110i 280 mm Intel-AMD Uyumlu Genişletmek için tıkla... Çok abartmışsın O hız aşırtma yapanlar için soğutucu. Senin için H60 bile yeterdi. Veya H100x. Ama yine de hayırlı olsun çok iyi sistem.