Under.nvid Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 910 Yer İstanbul 17 Haziran 2020 #61 Ardaaa11 dedi: 19000'e sistem topluyor çok lazım olursa 1000 TL'ye 1TB SSD'de alır Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olur
Ardaaa11 dedi: 19000'e sistem topluyor çok lazım olursa 1000 TL'ye 1TB SSD'de alır Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olur
M Mehmettk Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 87 17 Haziran 2020 #62 Ardaaa11 dedi: 19000'e sistem topluyor çok lazım olursa 1000 TL'ye 1TB SSD'de alır Ben 2000'e ASUS TUF VG27vq aldım onda bile DP kablosu geldi (çalışmıyor gerçi) 3000'e koyu verirler artık Genişletmek için tıkla... Ssd sorun değil ihtiyaç olursa alırım dedigin gibi hocam Kabloyuda sordum bakalim aldigim siteye geri donüse göre alirim internetten. Pc yi kurduktan sonra yapmam gereken testler neler bilginiz var mi veya byle bi konu acilmis mi ?
Ardaaa11 dedi: 19000'e sistem topluyor çok lazım olursa 1000 TL'ye 1TB SSD'de alır Ben 2000'e ASUS TUF VG27vq aldım onda bile DP kablosu geldi (çalışmıyor gerçi) 3000'e koyu verirler artık Genişletmek için tıkla... Ssd sorun değil ihtiyaç olursa alırım dedigin gibi hocam Kabloyuda sordum bakalim aldigim siteye geri donüse göre alirim internetten. Pc yi kurduktan sonra yapmam gereken testler neler bilginiz var mi veya byle bi konu acilmis mi ?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 17 Haziran 2020 #63 Mehmettk dedi: SSD sorun değil ihtiyaç olursa alırım dedigin gibi hocam Kabloyuda sordum bakalim aldigim siteye geri donüse göre alirim internetten. PC'yi kurduktan sonra yapmam gereken testler neler bilginiz var mi veya byle bir konu acilmis mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bilindik kanallardan öğrenebilirsiniz bunu. Bilgisayar alındıktan sonra yapılması gerekenler şeklinde yazarsanız çok rahat ulaşabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Donanım arşivi'nin kanalında da stres testleri ile ilgili bilgiler mevcut oraya da bakabilirsiniz.
Mehmettk dedi: SSD sorun değil ihtiyaç olursa alırım dedigin gibi hocam Kabloyuda sordum bakalim aldigim siteye geri donüse göre alirim internetten. PC'yi kurduktan sonra yapmam gereken testler neler bilginiz var mi veya byle bir konu acilmis mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'da bilindik kanallardan öğrenebilirsiniz bunu. Bilgisayar alındıktan sonra yapılması gerekenler şeklinde yazarsanız çok rahat ulaşabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Donanım arşivi'nin kanalında da stres testleri ile ilgili bilgiler mevcut oraya da bakabilirsiniz.