Merhaba, bilgisayar cahiliyim de kusura bakmayın. Acaba i3 12100F ve RX 6600 XT hazır sistem önerisi olan var mı acaba? Uzun araştırmalarım sonucunda bir şey bulamadım. Bir de mümküne yanında gidecek TN panelli 1080p 24 inç monitör önerirseniz sevinirim. PC için maksimum bütçe 19.000, monitör için ise en fazla 6.000.
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Merhaba, bilgisayar cahiliyim de kusura bakmayın. Acaba i3 12100F ve RX 6600 XT hazır sistem önerisi olan var mı acaba? Uzun araştırmalarım sonucunda bir şey bulamadım. Bir de mümküne yanında gidecek TN panelli 1080p 24 inç monitör önerirseniz sevinirim. PC için maksimum bütçe 19.000, monitör için ise en fazla 6.000.
çok sağolun herşey için teşekkürler ama birşey açıklığa kavuşturayım benim maximum bütçem o yani daha altı olursa babamın kredi kartını mutlu edebilirim ama yinede sağolun çok yardımcı oldunuz sizde suç yok ben biraz daha açıklayıcı olmaydım o konuda