19000 TL'ye sadece Vatan Bilgisayar'dan alınacak hazır sistem önerisi

Bütçe
19.000

aliardaayas

Centipat
Daha fazla  
Yakışıklı beyefendiler, annem ve babam diğer sitelere pek güvenmedikleri için vatanın internet sitesinden sipariş edip mağazasından bilgisayarı alacağız.

19.000 TL'ye:

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.

Ekran kartı: Sapphire Radeon RX6700 Pulse.

RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35v Dual kit RAM.

SSD: Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD (okuma 3400 MB / yazma 2400 MB)

Anakart: ASUS Prime A520M-K A520 soket AM4 AMD Ryzen DDR4 4600MHz (O.C.) M.2 anakart.

Kasa: Thermaltake S200 tg 650W 80Plus ARGB 4x120mm fanlı MidT ATX siyah kasa.

Bunların hepsi 19.100 TL tutuyor. Açıkçası bu paraya bundan daha iyi sistem olabilir mi bilmiyorum. Çünkü hazır bilgisayarlardan anlamıyorum. 10 yıllık laptoptan bu sisteme geçiş yapacağım. Sizce değer mi? Yoksa vatan da daha iyi bir sistem var mıdır aynı fiyata?
Yardımcı olmak isterseniz OEM Hazır Sistemler markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Buradan bakarak cevap verebilirsiniz.

Akakçe'den bu parçaların en ucuzlarına bakınca daha pahalı çıktı. Daha ucuza bulunur mu bilmiyorum ama baktığım kadarıyla fiyatı iyi. Siz de bakarsanız daha iyi olur.

Vatandan bende i3 12/3060lı sistemi sipariş ettim aşırı yavaş kargolama süresi var 1 haftadır araya araya işlem yaptırıyorum hala kargoya verilmedi ciddi anlamda uzun sürüyor kargolama

ama sistem o fiyata alınabilecek en güzel sistem doğru

Galiba yanlış anladınız. Bu sistem 19.000 TL için gayet iyi demek istedim. Akakçe'den bakınca 21, 22 bin TL arasında bir şeydi. Belki de ben sizi yanlış anladım ama maalesef dediğiniz için yanlış anladığınızı düşündüm.
Ben maalesef yazmamıştım. Klavye otomatik olarak koymuş galiba 😅

Vatandan bende i3 12/3060lı sistemi sipariş ettim aşırı yavaş kargolama süresi var 1 haftadır araya araya işlem yaptırıyorum hala kargoya verilmedi ciddi anlamda uzun sürüyor kargolama

ama sistem o fiyata alınabilecek en güzel sistem doğru
İşte bende kargo sıkıntısı olmaması için direk mağazadan alalım diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı