sucukluselo96
Kilopat
Daha fazla
2 panel markası vardır. Lg vs Samsung. Kime göre Aoc daha iyi? Neye dayanarak. Bunların ikisinden birisini alma şansım olsa lg alırım. Teknik olarak ta daha iyi.İyi günler bu 2 monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyi?
AOC 24G2U/BK - LG UltraGear 24GN650-B Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2U/BK - LG UltraGear 24GN650-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
AOC monitörün sRGB kapsamı %126, LG monitörün %99 ama LG monitörün HDR 10 desteği var ve HDMI versiyonu 2.0 internette çok fazla bilgi bulamadım. LG monitör ile alakalı yeni olduğu için.
AOC olan daha iyi.
Bunada bakabilirsiniz:
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2 Panel markası vardır. LG vs Samsung. Kime göre AOC daha iyi? Neye dayanarak. Bunların ikisinden birisini alma şansım olsa LG alırım. Teknik olarak da daha iyi.
İyi günler bu 2 monitör arasında kaldım. Hangisi daha iyi?
AOC 24G2U/BK - LG UltraGear 24GN650-B Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G2U/BK - LG UltraGear 24GN650-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
AOC monitörün sRGB kapsamı %126, LG monitörün %99 ama LG monitörün HDR 10 desteği var ve HDMI versiyonu 2.0 internette çok fazla bilgi bulamadım. LG monitör ile alakalı yeni olduğu için.
Hocam bende 24GN650-B modelini takipteyim ve LG'nin kendi resmi sayfasında 1 ms (GtG) olduğu vurgulanmış. Bu noktada hem akıcılık hem renk anlamında tatmin olmak bu monitörde mümkün müdür? Yoksa bu değer yanıltıcı mıdır?Ne için kullanacağınız önemli. Sanırım rekabetçi oyunlar değil daha casual oyunlar için kullanacaksın. Aşağıda senin için karşılaştırdım.
Comparison between: 23.6" AOC C24G2U/BK, 23.8" LG 24GN650
Comparison between: 23.6" AOC C24G2U/BK, 23.8" LG 24GN650www.displayspecifications.com
+ Ve - olarak açıklayayım.
LG Artıları: Ekranı biraz daha büyük. IPS panel olduğu için görüş açısı daha iyi. 350nit parlaklığı var.
AOC Artıları: SRGB%120 var. Rengi LG'den daha doğru verir. Piksel yoğunluğu daha fazla. 1ms MPRT var.
Yani artıları karşılaştırdığımda AOC daha önde. SRGB%120 olması önemli. LG 5ms gözüküyor. Bu büyük handikap. MPRT'de olsa 1ms olması AOC'yi öne çıkarıyor.
Ayrıca not düşeyim; 2 panel markası yoktur. Arkadaş televizyoncu galiba. LG, Samsung, AUO, Sony panelleri vardır dünyada en çok kullanılan. Oyun monitörü tarafında en çok kullanılan ve 144Hz monitörü ilk çıkaran panel firması AUO'dur. Sony'de iyidir ama sadece kendine panel üretiyor. Samsung'da öyle ama Samsung iyi bir panel üreticisi değil monitör konusunda. Bu noktada LG ve AUO tepeye oynar.
Bu arada LG HDR10 yazıyor ama 350nit o monitör. Gerçek anlamda HDR10 olması için monitörün 1000NIT olması gerekiyor öyle bir monitör de en azından Gaming tarafında yok şu an için. HDR muhabbeti biraz karışık. Yani HDR10 standardın adı ama aslen makbul olanı 1000NIT olandır. 350nit HDR400 bile değil.