1903 güncelleme sonrası klavye ve fare donma sorunu

XFEYYAZ

Decapat
Güncelledikten sonra klavye de ve farede donma, takılma oluyor oyunlarda çok etkiliyor.
Güç yönetimi falan kapattım işe yaramadı.
Klavye Razer chroma v2
Fare zowie ec2b

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yapmanızdan kaynaklı olabilir. Sürücülerini tekrar kurmayı deneyin, olmazsa temiz kurulum yapın. Bu tip büyük güncellemelerde temiz kurulum genelde sorunsuz bir sistem için önerilir.

Al benden de o kadar. Bazen istemsiz bilgisayar saniyeliğine mause donma ve kasılma oluyor seslerde falan. Temiz kurulum yaptım bende bir süre bir şey yokken sorun olmaya başladı. Ekran kartı kaldırıp yükledim düzeldi gibi oldu bugün yine karşılaştım. Windows 10 1903 akıcı mı evet akıcı fakat bug sorunları mevcut. Galiba donanım'dan donanıma bu sıkıntılar değişiyor. Eğer cihazınız güncel ve yeni ise bu sorunları normal kabul etmek gerekli. Güncelleme ile sistem oturacaktır.

O vakte kadar nasıl kullanılacak şaka gibi ya ve temiz kurulum için formatmı atmak gerekiyor ?

O vakte kadar nasıl kullanılacak şaka gibi ya ve temiz kurulum için formatmı atmak gerekiyor ?
Şansını dene düzelirse şanslısın ben 2 kere 1903 sürümünü temiz format attım her yeni güncelleme ile başka şeyler yaşıyorum. 1809 da yazılımsal veya kasma sıkıntısı yaşamadım. AMD de sistem kullanıyorum. Adamlar her güncellemede bir şeyi düzeltince başka sıkıntılar çekiyorum. Mesela gece ışığı yeniden başlatıp kullanıyorum diyorlardı o bende de yoktu ancak yeni güncelleme geldi AMD tarafından bu sefer bende kullanmak için yeniden başlatıyorum. Bu durumları Microsoft ve AMD şirketlerine geri bildirim bulunuyorum.

Format atmayıda hiç bilmiyorum en iyisi karışmayıp yeni güncelleme bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…