1903 Güncelleştirmesi Performans Sorunu

Sizin yazmaktan sıkılmanız benim sorunum değil tüm mesajlarınızı okumuyorum herhalde. Problemi olmayan adamın problemi varmış gibi konu açacak hali yok tabi ki problemi olanlar konu açacak ki problemler çözülsün. Temiz kurulum yap demeniz yeterliydi çok kasmışsınız kendinizi.

@tavukekmek Konuyu açmadan önce yükseltme sonrası açılan performans sorunları konularına göz atabilirdiniz, hepsinde problem aynı yükseltme. Biz burda insanların problemlerini çözmek için burdayız. Yazıların bazıları diğer konulara hitaben. 100 kişi kurmuşta 75'i memnun değilmiş 1903 sürümünden, hangi veriye dayanarak bunu söylemişler güldüm.

100 kişi kurmuşta 75'i memnun değilmiş 1903 sürümünden, hangi veriye dayanarak bunu söylemişler güldüm.
Sanırım bu lafın banaydı dostum.
O yazdığım sadece genelleme gibi bir şeydi her şeyi ciddiye almak gibi bir sorunun var galiba insanların sorunlarını çözüp yardımcı olmak istiyorsan önce şu ciddi ve sert tavrından bi kurtulmanı tavsiye ederim ağababa gibi davranıyorsun millete çok bilmiş gibi bir halin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…