1903 Windows Update Ekran Kartı Sürücüsü ile Mavi/Yeşil ekran

Aakın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 1903 geçtikten sonra Windows update yapınca ekran yeşil veya mavi oluyor. Yanlış anlamayın hata vermiyor masaüstünde ekran mavi yada yeşil oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 10 1903 geçtikten sonra Windows update yapınca ekran yeşil veya mavi oluyor. Yanlış anlamayın hata vermiyor masaüstünde ekran mavi yada yeşil oluyor.
Aynı sorunu bende gördüm. Benim gördüğüm kırmızı ekrandı. Sebebi 1903 sürümü ekran kartı sürücüsüyle uyumlu çalışmaması.

Windows 10 1903 sürümünde aynı sorunu bende yaşadım. Başlat menüsünü açtığım zaman yeşil çizgi hâlinde beliren bir alan daha sonra giderek genişledi. BIOS ve tüm sürücüler günceldi. Sürücüleri anakartın sitesinden ve Nvidia'nın sitesinden indirip elle kurdum ama son 2 sürümdeki Nvidia sürücüsünde de aynı hatayı aldım. 3-4 defa temiz kurulum yapıp denememe rağmen çözemedim. Tekrardan 1809 sürümüne dönmek zorunda kaldım...

NVIDIA 1903 uyumlu sürücü yayınladı. Siz o sürücüden önce döndünüz geri galiba.
Hayır 430.64 sürümü ve bir önceki sürüm ile denedim ikisinde de aynı hatayı verdi. Hatta Nvidia'nın sitesinden kontrol edip 430.64 sürümü çıkınca sevinmiştim inşallah sorun düzelmiştir diye ama düzelmemişti...
@Recep Baltaş sizin verdiğiniz linkten ve Microsoft'un sitesinde verilen Windows 10 1903 sürümünü temiz kurulum ile her ikisini de kurdum. Bahsettiğim hata aşağıdaki görselde mevcut. BIOS ve sürücüler güncel...

397365

397368

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı