Arkadaşlar Windows 10 1903 geçtikten sonra Windows update yapınca ekran yeşil veya mavi oluyor. Yanlış anlamayın hata vermiyor masaüstünde ekran mavi yada yeşil oluyor.
Arkadaşlar Windows 10 1903 geçtikten sonra Windows update yapınca ekran yeşil veya mavi oluyor. Yanlış anlamayın hata vermiyor masaüstünde ekran mavi yada yeşil oluyor.
Windows 10 1903 sürümünde aynı sorunu bende yaşadım. Başlat menüsünü açtığım zaman yeşil çizgi hâlinde beliren bir alan daha sonra giderek genişledi. BIOS ve tüm sürücüler günceldi. Sürücüleri anakartın sitesinden ve Nvidia'nın sitesinden indirip elle kurdum ama son 2 sürümdeki Nvidia sürücüsünde de aynı hatayı aldım. 3-4 defa temiz kurulum yapıp denememe rağmen çözemedim. Tekrardan 1809 sürümüne dönmek zorunda kaldım...
Hayır 430.64 sürümü ve bir önceki sürüm ile denedim ikisinde de aynı hatayı verdi. Hatta Nvidia'nın sitesinden kontrol edip 430.64 sürümü çıkınca sevinmiştim inşallah sorun düzelmiştir diye ama düzelmemişti... @Recep Baltaş sizin verdiğiniz linkten ve Microsoft'un sitesinde verilen Windows 10 1903 sürümünü temiz kurulum ile her ikisini de kurdum. Bahsettiğim hata aşağıdaki görselde mevcut. BIOS ve sürücüler güncel...