AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 25 Haziran 2024 #1 Modem arayüzüne girmeye çalıştığımda bağlantı zaman aşımına uğradı diyor ne telefondan ne bilgisayardan girebiliyorum. Ipconfig'den baktım default gateway "192.168.1.1".
Modem arayüzüne girmeye çalıştığımda bağlantı zaman aşımına uğradı diyor ne telefondan ne bilgisayardan girebiliyorum. Ipconfig'den baktım default gateway "192.168.1.1".
Çözüm AhmedAldogan 27 Haziran 2024 Burak5415 dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim bu arada modem modeli nedir? OpenWrt falan mı yüklü? Genişletmek için tıkla... Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. AhmedAldogan dedi: Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Ama şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum sorunu. ebeveyn kontrolü açıkmış o yüzden girilmiyormuş.
Burak5415 dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim bu arada modem modeli nedir? OpenWrt falan mı yüklü? Genişletmek için tıkla... Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. AhmedAldogan dedi: Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Ama şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum sorunu. ebeveyn kontrolü açıkmış o yüzden girilmiyormuş.
KS KS AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 27 Haziran 2024 #11 Burak5415 dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim bu arada modem modeli nedir? OpenWrt falan mı yüklü? Genişletmek için tıkla... Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. AhmedAldogan dedi: Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Ama şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum sorunu. ebeveyn kontrolü açıkmış o yüzden girilmiyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Burak5415 dedi: Sorununuzun çözülmesine sevindim bu arada modem modeli nedir? OpenWrt falan mı yüklü? Genişletmek için tıkla... Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. AhmedAldogan dedi: Modem TP-Link AX1800. hiçbir şey yüklemedim. Ama şöyle bir sorun var ki şu anda HTTP ile de açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi buldum sorunu. ebeveyn kontrolü açıkmış o yüzden girilmiyormuş.