192.168.1.1 şifre ve kullanıcı adı hatası

tankurt0

Centipat
192.168.1.1'e giriş yapıyorum kullanıcı adı olarak "admin" giriyorum ama şifre olarak ne girersem kabul etmiyor. "TTNET" "Türk Telekom" ve "1234"ü denedim yine de hata veriyor. Reset attım ama yine aynı hata ne yapabilirim?

Kullandığınız modemin fabrika çıkışlı giriş bilgileri modeminizin arkasında veya altında yer almakta. Sonradan değiştirilmiş olması halinde, modeminizi fabrika ayarlarına döndürerek verilen bilgilerle tekrar giriş yapabilirsiniz.

Modem üzerinde yapmış olduğunuz reset işleminin başarılı olduğuna emin olunuz ZyXEL modemlerde reset işlemi biraz karışık veya uzun olabiliyor ve birçok kişi yanlış uygulama yapabiliyor.

Sonrasında arayüz kull. Adı "admin"
Şifre "turktelekom" veya "1234" olacaktır (ikisi arasında modele göre değişiklik olabilir.)

ttnet zyxel

ttnet zyxel vmg3312-b10b

olmuyor
Şifre kısmının büyük küçük harfe duyarlı olduğunu ve boşluk olmayacağını hesaba katarak deneyin olasılıkları. Şifre kısmını boş bırakarak da deneyebilirsiniz.

Technopat üzerinden bu adreste de benzer bir konu açılmış oraya da göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…