1920x1080 ayarlanmıyor

Egecanli23

Centipat
Önceden 1920x1080 rahatça kullanabiliyordum. Şu anda masaüstünde 1280x1470 ve yazılar bulanık ekran kartı 4K destekliyor. Monitörde 4K destekliyor markası Sunny televizyon. LoL, GTA 5 tarzı oyunları açınca 1920x1080 oluyor Alt Tab yapınca 1280x1470 geri dönüyor. Yani Alt Tab hızı da düşüyor monitör ayarlarına baktım çözünürlük değiştiremiyorum ne yapmalıyım önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran ayarlarından Tam Ekran yapmayı dener misiniz ? Büyük ihtimalle kenarsız pencere modunda.

Ekran ayarlarından tam ekran yapmayı dener misiniz? Büyük ihtimalle kenarsız pencere modunda.

Eğer bu arkadaşın dediği olmazsa kablonuzdan kaynaklıdır kabulonuzu çıkartıp takın içine bakın üfleyin içinde kırık ya da kopuk bir şey olabilir.

Eğer bu arkadaşın dediği olmazsa kablonuzdan kaynaklıdır kabulonuzu çıkartıp takın içine bakın üfleyin içinde kırık ya da kopuk bir şey olabilir.

Aslında ben 8K yı deneyecektim ayarladım ve hata verdi normal olarak sonra 15 saniye bekledim ve böyle oldu
Benim ihtiyacım olan bir programla monitör ayarını değiştirmek, mümkünmü?

Aslında ben 8K yı deneyecektim ayarladım ve hata verdi normal olarak sonra 15 saniye bekledim ve böyle oldu
benim ihtiyacım olan bir programla monitör ayarını değiştirmek, mümkün mü?

Bilgisayarınızın ekran kartı kablo veya yazılımsal bir sorun olabilir büyük intimalle yazılımsal ama böyle anlamak çok zor.
VGA kullanıyorum HDMI taktım düzelmedi dediğim gibi monitörün ayarlarında sorun var.

Kapat aç yapmayı denedinizmi.

Bilgisayarınızın ekran kartı kablo veya yazılımsal bir sorun olabilir büyük intimalle yazılımsal ama böyle anlamak çok zor.

Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum... Benim eski monitörüm gayet güzel bir şekilde 1920x1080 açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…