Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 7 Ağustos 2021 #11 Semihh35 dedi: DDU ile sürücülerinizi güvenli modda kaldırın ve AMD'nin kendi sitesinden en son sürücüyü bulup indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım, kaldırdım geri yükledim çözüm olmadı.
Semihh35 dedi: DDU ile sürücülerinizi güvenli modda kaldırın ve AMD'nin kendi sitesinden en son sürücüyü bulup indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdım, kaldırdım geri yükledim çözüm olmadı.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #12 Gokberk_DRY dedi: Yukarıda yazdım, kaldırdım geri yükledim çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza temiz kurulum yapmayı deneyin belki bu şekilde bir çözüme ulaşabiliriz.
Gokberk_DRY dedi: Yukarıda yazdım, kaldırdım geri yükledim çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza temiz kurulum yapmayı deneyin belki bu şekilde bir çözüme ulaşabiliriz.
S sabenamat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #13 Semihh35 dedi: Bilgisayarınıza temiz kurulum yapmayı deneyin belki bu şekilde bir çözüme ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam şu an en iyi çözüm olarak bu gözüküyor.
Semihh35 dedi: Bilgisayarınıza temiz kurulum yapmayı deneyin belki bu şekilde bir çözüme ulaşabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bencede hocam şu an en iyi çözüm olarak bu gözüküyor.