1920x1080P'de 165 Hz nasıl alınır?

Stsayko

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba APU sistem topladığım için DisplayPort kullanamıyorum ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 aldığım monitör bu hangi kablo ile 165 Hz alabilirim acaba veya hangi modeli ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun mevcut, ekran 144 olmasına rağmen 120Hz alıyorum ve DP kablom yok. Şu şekilde 165 Hz elde edebilirsiniz ama oyun oynarken 165 değil ayarlardan çekebildiğiniz en yüüksek değer olacaktır. Verimli değil yani, sadece masaüstü kullanımda geçerli.

Bazı monitörlerin kilidi oluyor. Bunun için denildiği gibi özel çözünürlükle deneyebilirsiniz.

Hangi APU ama 3200G vs üstüyse Valorant CS LoL gibi oyunlarda 165 Hz alabilirsin DP portuyla.

Ryzen 5 5600G ekran kartı kullanmadığım için DP kullanamam HDMI veya DVİ ile 165 Hz alabilir miyim onu soruyorum.

HDMI 1.4 kablo ile 165Hz alabilirsin. Aşağıdaki linkte açıklaması mevcut. Kısacası 1080p çözünürlük ve 8 bite kadar renk derinliğinde HDMI 1.4 kablo 165Hz destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…