1950 TL'ye Converse Chuck 70 Plus alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam biraz zevk meselesi aslinda bu. Kiminde converse şık durur kiminde spor. Bana kalsa ben converse alirdim. Fakat spor kadar rahatda olmaz orasi farkli.

Hocam biraz zevk meselesi aslinda bu. Kiminde converse şık durur kiminde spor. Bana kalsa ben converse alirdim. Fakat spor kadar rahatda olmaz orasi farkli.
Hmm peki gündelik olarak defy nasıldır? Converse fiyatını hak ediyor mu ? Uzun sürer mi dayanıklık olarak?

Hmm peki gündelik olarak defy nasıldır? Converse fiyatını hak ediyor mu? Uzun sürer mi dayanıklık olarak?

Hocam kullanima gore degisiyor ama Converse'lerde gozlemledigim kadariyla fazla uzun dayanmiyor. Converse fiyatini fazlasiyla hak ediyor fakat uzun sureli degil diyebilirim. Defy'de guzel duruyor. Hosunuza gittiyse onu da alabilirsiniz rahattir buyuk ihtimal antrenman ayakkabisi diye geciyor cunku. Dedigim gibi ikisi de mantikli ama karar sizin. (Converse konusunda dediklerim kisiden kisiye degisebilir kimse atilmasin hemen. Sadece kendimde ve yakinlarimda gozlemlediklerimi soyledim.)

Ben mezuniyete giycem şık birşey istiyorum

Telekkürler fikirleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…