1950 TL'ye ikinci el PC

@Se-lo ‘in topladığı sistem daha iyi. Hatta biraz bütçesini attırabilirse GTX960 yerine GTX970 takıp daha iyi performans alabilir. H110M Gaming Pronun ışıklı olması dışında pek bir artısı yok anakarttan az daha kısıp daha idarelik bir kasa alabilirse sistemi uzun yıllar kullanabilir kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda da göreceğin gibi üstünde bir kart değil, ayrıca 28 nanometre bir kart yani daha çok ısınacak ve verimsiz bir kart, ayrıca çok eski bir kart. Bence hala bilgisayarında kardeşin var...

Kardeşim falan yok aceleden üstünde yazmışım neredeyse üstünde yazacaktım. Fakat benim dediğim gibi seninki daha çok ileriye dönük bir sistem o yüzden güzel sen 1050 Ti ile kapışabilen 960 2 GB demişsin fakat o 1050 Ti'la değil 1050 ile kapışabiliyor. Arada fark var ama eğer ekran kartını 960 4 GB'ye yükseltirse tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim falan yok aceleden üstünde yazmışım neredeyse üstünde yazacaktım. Fakat benim dediğim gibi seninki daha çok ileriye dönük bir sistem o yüzden güzel sen 1050 Ti ile kapışabilen 960 2 GB demişsin fakat o 1050 Ti'la değil 1050 ile kapışabiliyor. Arada fark var ama eğer ekran kartını 960 4 GB'ye yükseltirse tadından yenmez.
2GB ile 4GB arasında ahım şahım fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1050Ti ile GTX 960 arasındada öyle
Burdaki fps farkı 1050Ti'nin frekanslarının yüksek olmasından kaynaklıdır. 3-4 FPS'ye GTX 960 O.C modelleriyle eşit olacağını düşünüyorum.

GTX 1050 VS GTX 960

Konu sahibi arkadaşın yorumlarını bekliyorum. Son durum ne alacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2GB ile 4GB arasında ahım şahım fark yok.

1050Ti ile GTX 960 arasındada öyle
Burdaki fps farkı 1050Ti'nin frekanslarının yüksek olmasından kaynaklıdır. 3-4 FPS'ye GTX 960 O.C modelleriyle eşit olacağını düşünüyorum.

GTX 1050 VS GTX 960

Konu sahibi arkadaşın yorumlarını bekliyorum. Son durum ne alacak mı?

Almayı yakın zamanda düşünüyorum
Almayı yakın zamanda düşünüyorum

Bu konuyu yukarıda attığım bilgisayar için açmıştım fakat uzadı biraz :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı