1950 TL'ye Sistem Toplama

BraveMD

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum, eksik ve yanlışlarımı belirtirseniz çok sevinirim.

Düzenleme 1: Sistem oyun odaklı bir sistem olacak.

Bu bütçe için iyi bir sisteme benziyor ama ben güç kaynağını ve kasayı ayrı almanızı öneririm. Kasanın içerisinde gelen güç kaynakları bazen çok kaliteli olmayabiliyor.

Son düzenleme:
Ekran kartını Galaxın çift fanlı versiyonundan alabilirsiniz pek fark olacağını zannetmiyorum.Geriye kalan parçalar gayet iyi

Öncelikle tüm yorumlar için teşekkür ederim.

Bu bütçe için iyi bir sisteme benziyor ama ben güç kaynağını ve kasayı ayrı almanızı öneririm. Kasanın içerisinde gelen güç kaynakları bazen çok kaliteli olmayabiliyor.
Bunu dikkate alacağım. Güç kaynağı hakkında pek bilgim yok, nasıl bir güç kaynağı almam gerekir?

Ekran kartını Galax'ın çift fanlı versiyonundan alabilirsiniz pek fark olacağını zannetmiyorum. Geriye kalan parçalar gayet iyi.
Bunu da dikkate alacağım. Tekrar teşekkürler.

Kasa ve güç kaynağını değiştirirseniz iyi bir sistem. Bütçenizi biraz aşabilir ama Dark Hexagon veya Sentinel ile High Power 500 Watt 80+ Bronze modelinden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…