Yamete Kudasai
Megapat
- Makaleler
- 4
Bu ne kardeşim? Bu kanıt değil adamın teki sallayıp yazmış. TFF yazılı belgesini göster.@Uzumaki Naruto
12. madde.
Senelerce 3 büyükler Anadolu takımlarının haklarını yesin sonra hak diye gezsinler. Yapma ya?
Adalet isteyince suçlu oluyorsun
Denetleyen herhangi bir kuruluş yok iken 1911 nasıl olacak? TFF 1923 yılında kuruldu. Hak yiyen takımlar dediğin gelir dağılımına itiraz etse o kulüpler oyuncu alamazlar. Onlarda hakkını arasın aramasın diyen yok. Ancak biri hak isteyince lafı çevirip algı yapmayın. Fenerbahçe'nin şampiyonlukları gasp edilmiş neyden bahsediyorsunuz.@Uzumaki Naruto
Beni alakadar eden durum isteyip istememeleri degil ki. Yeni basarilarin pesinde kosmak varken neden bunlarla ugrasiyorlar? Bana kalirlarsa 1911 senesinden baslayip tüm sampiyonluklari verebilirler. Benim bundan ne bir kazancim, ne de bir kaybim olacak.
Istanbul takimlarinin hicbiri adaletten bahsedecek konumda degiller. Ne Besiktas, ne Galatasaray, ne de Fenerbahce. Hak yiyen takimlar haktan hukuktan bahsedemez.
Arkadaşlar bugün bildiğiniz üzere Galatasaray ve Fenerbahçe karşılıklı tweetler attı. Beşiktaş sessiz kaldı.
Trabzon zaten 1967'de kurulduğu için onlarla alakası yok.
Sizce 1959 öncesi şampiyonluklar kabul edilmeli mi?
Eğer edilirse durum:
Fenerbahçe 28.
Galatasaray 23.
Beşiktaş 20 lig şampiyonluğu olacak.
Ben bir Beşiktaş'lı olarak kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Denetleyen herhangi bir kuruluş yok iken 1911 nasıl olacak?
Ancak biri hak isteyince lafı çevirip algı yapmayın.
Fenerbahçe gasp edilen şampiyonlukları istiyor siz ise konuları başka yere çekiyorsunuz çünkü karşı çıkabileceğiniz bir durum yok. Tek yapabileceğiniz algı oluşturup konuları başka yere çekmek daha fazla sizin gibilere cevap vermeyeceğim. Gasp edilen şampiyonluğu iste suçlan. Pırıl pırıl kafalar.Dikkat ederseniz o bir örnek. Bana kalirsa diyorum.
Algi yapan yok. Istanbul takimlari kadar milletin hakkina tecavüz eden baska takim yoktur. Kendilerine gelince ortaligi velveleye versinler, söz konusu Anadolu takimlari olunca herkes üc maymunu oynasin. Yok öyle yagma. Hak talep edebilmek icin önce adil olman ve baskalarinin da hakkini hukukunu gözetmen gerekir.
Türk takimlari ve Türk futbolu bu mantalite ve yönetim sekliyle zerre kadar ilerleyemeyecek. Kendi aralarinda sidik yaristirip en büyük benimcilik oynamaya devam etsinler. Hepsine 100 sampiyonluk versen de fayda etmez.
çünkü karşı çıkabileceğiniz bir durum yok.