1959 öncesi şampiyonluklar sayılmalı mı?

@Uzumaki Naruto
12. madde.
Senelerce 3 büyükler Anadolu takımlarının haklarını yesin sonra hak diye gezsinler. Yapma ya?

Bu ne kardeşim? Bu kanıt değil adamın teki sallayıp yazmış. TFF yazılı belgesini göster.
Tekrar atayım iyi dinle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya hak yeme ne alaka ya? Kendinizi savunamayıp konuları başka yere çekmeye çalışıyorsunuz.

@Uzumaki Naruto

Beni alakadar eden durum isteyip istememeleri degil ki. Yeni basarilarin pesinde kosmak varken neden bunlarla ugrasiyorlar? Bana kalirlarsa 1911 senesinden baslayip tüm sampiyonluklari verebilirler. Benim bundan ne bir kazancim, ne de bir kaybim olacak.

Adalet isteyince suçlu oluyorsun

Istanbul takimlarinin hicbiri adaletten bahsedecek konumda degiller. Ne Besiktas, ne Galatasaray, ne de Fenerbahce. Hak yiyen takimlar haktan hukuktan bahsedemez.

Denetleyen herhangi bir kuruluş yok iken 1911 nasıl olacak? TFF 1923 yılında kuruldu. Hak yiyen takımlar dediğin gelir dağılımına itiraz etse o kulüpler oyuncu alamazlar. Onlarda hakkını arasın aramasın diyen yok. Ancak biri hak isteyince lafı çevirip algı yapmayın. Fenerbahçe'nin şampiyonlukları gasp edilmiş neyden bahsediyorsunuz.

Bende beşiktaşlıyım fakat kabul edilmemeli bence çünkü önceden şampiyonluk kazanmış şimdi 2.ligde oynamayan takımlar var.

Denetleyen herhangi bir kuruluş yok iken 1911 nasıl olacak?

Dikkat ederseniz o bir örnek. Bana kalirsa diyorum.

Ancak biri hak isteyince lafı çevirip algı yapmayın.

Algi yapan yok. Istanbul takimlari kadar milletin hakkina tecavüz eden baska takim yoktur. Kendilerine gelince ortaligi velveleye versinler, söz konusu Anadolu takimlari olunca herkes üc maymunu oynasin. Yok öyle yagma. Hak talep edebilmek icin önce adil olman ve baskalarinin da hakkini hukukunu gözetmen gerekir.

Türk takimlari ve Türk futbolu bu mantalite ve yönetim sekliyle zerre kadar ilerleyemeyecek. Kendi aralarinda sidik yaristirip en büyük benimcilik oynamaya devam etsinler. Hepsine 100 sampiyonluk versen de fayda etmez.

Ya hayatımda gördüğüm en saçma şey. Veya "biz artık başarısızız ve ecdadımız ile övünmek istiyoruz kulüp olarak" demenin yeni yolu.

Fenerbahçe gasp edilen şampiyonlukları istiyor siz ise konuları başka yere çekiyorsunuz çünkü karşı çıkabileceğiniz bir durum yok. Tek yapabileceğiniz algı oluşturup konuları başka yere çekmek daha fazla sizin gibilere cevap vermeyeceğim. Gasp edilen şampiyonluğu iste suçlan. Pırıl pırıl kafalar.

Fenerbahce önce gasp ettiklerini geri versin, ondan sonra sampiyonluklarini talep etsin. Kazan kazan hesabi. Aynisi Besiktas ve Galatasaray icin de gecerli.

çünkü karşı çıkabileceğiniz bir durum yok.

Dedim ya, sahsen cok da umurumda degil. Hicbiri babamin oglu degil sonucta. Verilse de verilmese de benim bundan bir kazancim yok.

Ali Koç'un 3 senesinin özeti: İlk sezon altıncılık, ikinci sezon yedincilik ve üçüncü sezon muhtemel üçüncülük. Bunun yanı sıra her biri ortalama 20 senelik Kadıköy derbi serisi bozuldu. BJK, GS ve TS takımları Kadıköy'de galip geldi. Galatasaray son iki sezonda iki defa Kadıköy'de kazandı. Lig tarihinde Kadıköy'de ilk defa 6 mağlubiyet yaşandı.(Fenerbahçe'den tatsız rekor)

Ali Koç taraftarı suya yön verir gibi çok güzel yönlendirdi. Kimsenin hesap sorduğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…