1959 Öncesi Şampiyonluklar Tescillendi Mi?

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonluklar için başvuru yaptı. Bildiğimiz üzere ülkemizde profesyonel ligler 1959'da başladı. UEFA tescilledi diyorlar, doğru mudur?

Son düzenleme:
Evet. UEFA kendi sitesinde yazmış. Kendim siteye girmedim fakat her yerde fotoğrafı var. Fenerbahçe artık 5 yıldız!

Hayır. 5 takımlı küme düşme bile olmayan liglerde kazanılan şampiyonlukların tescillenmesi mantıklı olmaz. Bunu Galatasaray'lı olduğum için söylemiyorum, mantıksız olduğu için söylüyorum.

UEFA kabul etti TFF daha cevaplamadı eğer olumlu yönde olursa Beşiktaş 4.yıldız Galatasaray gene 4.yıldızda Fenerbahçe 5.yıldız takacak.

UEFA kabul etti TFF daha cevaplamadı eğer olumlu yönde olursa Beşiktaş 4.yıldız Galatasaray gene 4.yıldızda Fenerbahçe 5.yıldız takacak.
Hayır kabul etmedi. Uefa kabul eder ise TFF'nin diyebilecek bir şeyi yok. Bu yüzden şimdiye açıklanmış olurdu diye düşünüyorum. Gündem değiştirme çabaları.

Hayır kabul etmedi. UEFA kabul eder ise TFF'nin diyebilecek bir şeyi yok. Bu yüzden şimdiye açıklanmış olurdu diye düşünüyorum. Gündem değiştirme çabaları.

Şu an içerdeki Galatasaray baskısı yüzünden açıklama yapmak istemiyorlar ama her türlü yapcaklar. UEFA resmi bir şekilde kabul etti.

Profesyonel lig tanımı resmi olarak 1959'da yapılıp 1962'de TFF UEFA katılmıştır. Ondan önce profesyonel adında futbol olmayıp İstanbul ligi, amatör ligi gibi ayrı ligler varmış. 2 haftalık turnuvalarda şampiyonluk belirleniyormuş. Yani resmi sitelere bakınca Türkçe çeviri yapılarak resim olarak burayada paylaşım yapıyorum. Kısaca safsata olan Ali Koç başarısızlığı gizlemek için uğraştığı boş şeyler. Aziz Yıldırım siyasette daha güçlüyken uğraşmadığı boş şeyleri Koç'un siyaset gücü olmayıp uğraştığı gereksiz işler. Lig profesyonel olarak sıfırdan kulüplerin kabul ettiği yıl 1959 ve sonrası. Az araştırınca resmi kaynaklar ve eski futbol tarihini doğrular bulabilir. UEFA sitesinde ayrıca 2013 Fenerbahçe ve Beşiktaş, 2014 Sivasspor ve Eskişehir şike yaptığı liste buldum.

Fenerbahçe fetönün şike kumpasından beraat etti yalnız. 5.yıldız olayı saçma yine de.

Fenerbahçe fetönün şike kumpasından beraat etti yalnız. 5.yıldız olayı saçma yine de.

Neyi saçma kanka Almanya liginde Avusturya takımının şampiyonluğu var onu bile saymışlar bizim ülkede kendi ligimiz sayılmıyor sayılması lazım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…