Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #1 Diğer sitelerde bu çeviri ve basımın fiyatı 27 TL'den başlıyor, ortalama 33 TL. Amazon'da 16 TL'ye satın alabilirsiniz. 1984 (Kapak Değişebilir) : George Orwell, Celal Üster: Amazon.com.tr: Kitap
Diğer sitelerde bu çeviri ve basımın fiyatı 27 TL'den başlıyor, ortalama 33 TL. Amazon'da 16 TL'ye satın alabilirsiniz. 1984 (Kapak Değişebilir) : George Orwell, Celal Üster: Amazon.com.tr: Kitap
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.414 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 25 Aralık 2022 #2 Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 25 Aralık 2022 #3 Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Oku. Günümüzden çok şey bulacaksın.
Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Oku. Günümüzden çok şey bulacaksın.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #4 Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle okunması gereken bir eser, şahsen bu çeviri ve basımdan okudum hiç bir sorun yok. Ayrıca, kendinizi o evrene tamamen girmiş şekilde hissetmek isterseniz aşağıdaki tema müziğiyle okuyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle okunması gereken bir eser, şahsen bu çeviri ve basımdan okudum hiç bir sorun yok. Ayrıca, kendinizi o evrene tamamen girmiş şekilde hissetmek isterseniz aşağıdaki tema müziğiyle okuyabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 25 Aralık 2022 #5 Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk başlarda anlayamayabilirsin belki ama ilerledikçe iyice sarıyor seni.
Cpt Price dedi: Kitabı aldım ama daha okumak nasip olmadı. Güzel mi başlayayım mı? Genişletmek için tıkla... İlk başlarda anlayamayabilirsin belki ama ilerledikçe iyice sarıyor seni.