Ercan OZAN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2021 #11 Wontyrex dedi: Bir tane kol var oda sadece yukarı aşağı yapıyor. Evet var ama o sadece yukarı aşağı ayarını yapıyor. Genişletmek için tıkla... iyice bakın hocam mutlaka bir yerlerde vardır ayarı, ben eski de sağ-sol ayarı olmayan araç gördüğümü hatırlamıyorum.
Wontyrex dedi: Bir tane kol var oda sadece yukarı aşağı yapıyor. Evet var ama o sadece yukarı aşağı ayarını yapıyor. Genişletmek için tıkla... iyice bakın hocam mutlaka bir yerlerde vardır ayarı, ben eski de sağ-sol ayarı olmayan araç gördüğümü hatırlamıyorum.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #12 Ercan OZAN dedi: İyice bakın hocam mutlaka bir yerlerde vardır ayarı, ben eski de sağ-sol ayarı olmayan araç gördüğümü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda tasın şekli sağ sola dönmeye müsait değil büyük ihtimalle ondan koyulmamış olabilir.
Ercan OZAN dedi: İyice bakın hocam mutlaka bir yerlerde vardır ayarı, ben eski de sağ-sol ayarı olmayan araç gördüğümü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda tasın şekli sağ sola dönmeye müsait değil büyük ihtimalle ondan koyulmamış olabilir.