1995 model Corolla koltuk dişlisi sıyırdı

msport

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Bugün aracın sürücü koltuğuna oturup kemeri takmak için yaslandım ve yaslanmamla beraber cart diye bir ses geldi ve koltuk geriye yattı. İnip incelediğimde koltuk sırt ayarı için olan sistemdeki sırt ayar dişlisi diş sıyırmış. Daha önce başına böyle bir olay gelen olduysa nasıl tamir edebiliriz? Birkaç yer tek çözüm kaynak dedi internet üzerinden aradım parçada yok maalesef. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Parça ölçüsü alma şansın varsa öyle ara direkt Corolla 95 koltuk dişlisi şeklinde bulmak zor, uğraşmam tek ben biniyorum diyorsan kendi ayarına göre kaynattır gitsin veya yeni koltuk alman gerekebilir.

Oraya uyacak ölçüde dişliyi tornacı yapabilir. Bir görüşün derim. Sağ taraftaki koltukta aynı ayar varsa ve çalışıyorsa ölçü için o dişli kullanılıp bir dişli uydurulabilir.

Oraya uyacak ölçüde dişliyi tornacı yapabilir. Bir görüşün derim. Sağ taraftaki koltukta aynı ayar varsa ve çalışıyorsa ölçü için o dişli kullanılıp bir dişli uydurulabilir.

Hocam yeni dişli sorduk adam 1500 TL dedi : D Sonra mecbur kaynattırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…