1995 yılındaymışız gibi konuşalım

Mesaj yazanların %99.9'u doğmamıştı. Nasıl 1995 yılındaymış gibi yazacaklar? Ama yazmışlar (sallamışlar)

Neyse... ;

"-Hey corç, versene borç. olmaz maykıl bende de yok"

bu "espri"li şarkı sözü 90ların sonuna kadar bir nesli tüketti bitirdi be.

Şarkı çıktığında Hakan Peker 30'lu yaşlarının başındaydı, aradan 35 sene geçti şuan 40'lı yaşlarında O arada bir yerde gençlik ya da ölümsüzlük pınarını falan buldu sanırım.

Önümüzdeki yıllarda PS1'e sağlam oyunlar geliyormuş. İçlerinde Resident Evil, Tomb Raider gibi oyunlar da varmış. Özellikle Resident Evil'ın zombi temalı bir oyun olacağı söyleniyor. Bir de Need for Speed'in yeni oyunu yoldaymış. Tarih tam belirtilmese de, grafikleri ilk oyuna göre daha iyiymiş ve 3DFX oyun motorunun kullanılacağı söyleniyor.

Bunlar da geleceği söylenen diğer oyunlar;

Race'n'Chase (DMA Design yapıyormuş oyunu. Yarış temalı bir oyun olmasının yanı sıra, polis kovalamacısının da olacağı söyleniyor.)

Diablo (Blizzard'ın yeni oyunu olacağı söyleniyor. Warcraft gibi bir oyun olacakmış.)

Tekken 3 (Çıkış tarihi henüz belli değil, fakat yeni karakterlerle gelecekmiş oyun.)

Son olarak, SEGA yeni oyun konsolu için çalışmalara başlamış. Oyunları daha gerçekçi grafiklere sahip olacakmış ve bu konsolda internete de girebilecekmişiz. Bunu nasıl yapacaklar, çok merak ediyorum doğrusu.

Şimdilik bulabildiklerim bu kadar.

Arkadaşlar, biliyorsunuz ki şu anda piyasada Windows 95 var. Bu mantıkla gelecek yıllarda da yıl bazlı isimlendirme yapılabilir. Örneğin 2024 yılında Windows 24 çıkabilir.
Yok ya. Bence Windows 124 diye çıkar çünkü 2095'te sıkıntı çıkabilir.

Bilgisayar diye bir şey çıkmış çok ilginç bir şey

1990 Polonya müzikleri üzerine müzik tanımam. Bunun uzerine yeni çıkacak müzikler raflarda kaset olarak bile bulunmaz.

2025'te uçan arabalar çıkacak, ışınlanacağız. Türkiye süper güç olacak, çok gelişeceğiz!

2025'te uçan arabalar çıkacak, ışınlanacağız. Türkiye süper güç olacak, çok gelişeceğiz!

Uçan arabaların 2012'de geleceği söyleniyor ama, tabii bu ne kadar doğru bilmiyorum. Tabii bunun ülkemize gelmesi biraz zaman alabilir.

Uçan arabaların 2012'de geleceği söyleniyor ama, tabii bu ne kadar doğru bilmiyorum. Tabii bunun ülkemize gelmesi biraz zaman alabilir.
2012 de ucan araba 2015-16 gibi de uçan ev yaparlar bence, bide 2018 gibide Fener'in 6 bilemedin 7. Yıldızı alacağını düşünüyorum.

5 sene sonra kıyamet kopacakmış, bilgisayarlar 1900 yılında olduklarını sanacakmış dikkat edin. Bilgisayarınız varsa çöpe atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…