Cesar Vialpando Femtopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 24 27 Ağustos 2021 #1 Selam dostlar. Bu araba hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız? 3.0 V6 motora sahip. Sorun çıkarır mı? Parçası ve ustası var mı? Kronik sorunları var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam dostlar. Bu araba hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız? 3.0 V6 motora sahip. Sorun çıkarır mı? Parçası ve ustası var mı? Kronik sorunları var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Ağustos 2021 #2 Önermem hocam. Çok yakıyor, motorda problemler çıkartabiliyor. Bütçe kaç? Ayrıca hangi markalara bakıyorsunuz?
Önermem hocam. Çok yakıyor, motorda problemler çıkartabiliyor. Bütçe kaç? Ayrıca hangi markalara bakıyorsunuz?
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #3 @Vito S'e katılıyorum. Bütçeniz düşükse Taurus veya Tofaş falan almak yerine Nissan Sunny falan düşünebilirsiniz.
@Vito S'e katılıyorum. Bütçeniz düşükse Taurus veya Tofaş falan almak yerine Nissan Sunny falan düşünebilirsiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #4 Önermem, hem çok yakıyor hem de Ford.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Ağustos 2021 #5 Liberte Sergen dedi: Önermem, hem çok yakıyor hem de Ford. Genişletmek için tıkla... Ford kötü bir marka değildir hocam.
Liberte Sergen dedi: Önermem, hem çok yakıyor hem de Ford. Genişletmek için tıkla... Ford kötü bir marka değildir hocam.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #6 Vito S dedi: Ford kötü bir marka değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Eski arabaları kötü hocam. Eski Ford'ları önermem.
Vito S dedi: Ford kötü bir marka değildir hocam. Genişletmek için tıkla... Eski arabaları kötü hocam. Eski Ford'ları önermem.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Ağustos 2021 #7 @Liberte Sergen Orası doğru olabilir hocam.
Cesar Vialpando Femtopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 24 27 Ağustos 2021 #8 Vito S dedi: Önermem hocam. Çok yakıyor, motorda problemler çıkartabiliyor. Bütçe kaç? Ayrıca hangi markalara bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an bütçem yok. Elimde kalmayacak yüksek hacimli araçlara bakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2021
Vito S dedi: Önermem hocam. Çok yakıyor, motorda problemler çıkartabiliyor. Bütçe kaç? Ayrıca hangi markalara bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an bütçem yok. Elimde kalmayacak yüksek hacimli araçlara bakıyorum.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 27 Ağustos 2021 #9 Cesar Vialpando dedi: Şu an bütçem yok. Elimde kalmayacak yüksek hacimli araçlara bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Swap'lı BMW bakabilirsin üzmez. Ama düzgün swaplanmış bir tane al motoru iyi olsun. Yoksa başın ağrır.
Cesar Vialpando dedi: Şu an bütçem yok. Elimde kalmayacak yüksek hacimli araçlara bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Swap'lı BMW bakabilirsin üzmez. Ama düzgün swaplanmış bir tane al motoru iyi olsun. Yoksa başın ağrır.