volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 20 Aralık 2023 #1 Elimde bir adet 1999 serisi 10 dolar var. Bunu Zonguldak gibi bir yerde bozabilir miyim?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2023 #2 Doviz bürosu varsa oraya sor yoksa kuyumculara sor tarihini söyleme söylersen almayabilir ben de kuyumcuyum o yüzden dedim.
Doviz bürosu varsa oraya sor yoksa kuyumculara sor tarihini söyleme söylersen almayabilir ben de kuyumcuyum o yüzden dedim.
5 596225 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 270 20 Aralık 2023 #3 ReznooW dedi: Doviz bürosu varsa oraya sor yoksa kuyumculara sor tarihini söyleme söylersen almayabilir ben de kuyumcuyum o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Neden almiyor? Eski tarih nasıl bir sıkıntı cikariyor hocam?
ReznooW dedi: Doviz bürosu varsa oraya sor yoksa kuyumculara sor tarihini söyleme söylersen almayabilir ben de kuyumcuyum o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Neden almiyor? Eski tarih nasıl bir sıkıntı cikariyor hocam?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2023 #4 596225 dedi: Neden almiyor? Eski tarih nasıl bir sıkıntı cikariyor hocam? Genişletmek için tıkla... Toptancıları sorun yapabiliyor tam bilmiyorum ben alıyorum ama diğer elemanlar almıyor.
596225 dedi: Neden almiyor? Eski tarih nasıl bir sıkıntı cikariyor hocam? Genişletmek için tıkla... Toptancıları sorun yapabiliyor tam bilmiyorum ben alıyorum ama diğer elemanlar almıyor.