1GB RAM bilgisayar için ESU Bypass yapılmış Windows 7 vs normal Windows 8.1

GokhanYigitGya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun süre 1GB RAM olan bir bilgisayarda bir sürü işletim sistemi denedikten sonra bu iki işletim sistemi arasında kaldım.

Sorum başlıktaki gibi.

Not: Linux önerisi istemiyorum. Sadece başlıktaki işletim sistemleri arasında seçim yapınız.
Not 2: Windows 8.1 gayet akıcı çalışıyor Windows Defender ile.

ESU bypass hakkında bilgi: Windows 7'ye Ocak 2023'e kadar verilecek olan ve normalde ücretli olarak satılan ESU güncellemelerini ücretsiz olarak almayı sağlayan küçük bir yama.

Son düzenleme:
Uzun süre 1GB RAM olan bir bilgisayarda bir sürü işletim sistemi denedikten sonra bu iki işletim sistemi arasında kaldım.

Sorum başlıktaki gibi.

Not: Linux önerisi istemiyorum. Sadece başlıktaki işletim sistemleri arasında seçim yapınız.

ESU Bypass hakkında bilgi: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar verilecek olan ve normalde ücretli olarak satılan ESU güncellemelerini ücretsiz olarak almayı sağlayan küçük bir yama.
Diğer parçalar nedir? @GokhanYigitGya

Sorun yaşarsan Windows 7 starter kur derim. Yazmayı unutmuşum buraya.

Not: Şu an diğer oyuncu ve masaüstü bilgisayarımdan yazıyorum.
Windows 8.1 1GB RAM'e göre yeterince hızlı çalıştı teşekkürler. En azından Chrome açıp YouTube'dan video oynatabiliyor. Ayrıca LibreOffice ile Word, PowerPoint, Excel belgeleri de yazabiliyor.

Not: Şu an diğer bilgisayarımdan yazıyorum.
Windows 8.1 1GB RAM'e göre yeterince hızlı çalıştı teşekkürler. En azından Chrome açıp YouTube'dan video oynatabiliyor. Ayrıca LibreOffice ile Word, PowerPoint, Excel belgeleri de yazabiliyor.
Çok güzel. Windows 8.1'de sorun yaşarsanız Windows 7 Starter diğer tavsiyem olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı