4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 18 Haziran 2022 #51 Captain Rex dedi: Hocam manevi değeri olsunda oyun oynamak ve gündelik işlerinizi bundan yapmayacaksanız Windows 10 kurmaya çalışmanız boşa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Kullanmayacaksınız kurun XP'yi geçin. Zaten manevi değeri var diyorsunuz, XP daha iyi olmaz mı?
Captain Rex dedi: Hocam manevi değeri olsunda oyun oynamak ve gündelik işlerinizi bundan yapmayacaksanız Windows 10 kurmaya çalışmanız boşa. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Kullanmayacaksınız kurun XP'yi geçin. Zaten manevi değeri var diyorsunuz, XP daha iyi olmaz mı?
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.179 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #52 MEMZ virüsü girerse ne olacak.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 18 Haziran 2022 #53 GokhanYigitGya dedi: MEMZ virüsü girerse ne olacak. Genişletmek için tıkla... MEMZ virüsü girmiş olacak Hiçbir şey olmaz.
GokhanYigitGya dedi: MEMZ virüsü girerse ne olacak. Genişletmek için tıkla... MEMZ virüsü girmiş olacak Hiçbir şey olmaz.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #54 GokhanYigitGya dedi: MEMZ virüsü girerse ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ya hocam manevi değeri var diyosunuz siz sıfır XP kursanız bilgisayarı kapatıp kenara alsanız MEMZ nasıl girsin?
GokhanYigitGya dedi: MEMZ virüsü girerse ne olacak. Genişletmek için tıkla... Ya hocam manevi değeri var diyosunuz siz sıfır XP kursanız bilgisayarı kapatıp kenara alsanız MEMZ nasıl girsin?
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.179 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #55 Captain Rex dedi: Ya hocam manevi değeri var diyosunuz siz sıfır XP kursanız bilgisayarı kapatıp kenara alsanız MEMZ nasıl girsin? Genişletmek için tıkla... YouTube izliyorum ben o PC ile.
Captain Rex dedi: Ya hocam manevi değeri var diyosunuz siz sıfır XP kursanız bilgisayarı kapatıp kenara alsanız MEMZ nasıl girsin? Genişletmek için tıkla... YouTube izliyorum ben o PC ile.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #56 GokhanYigitGya dedi: YouTube izliyorum ben o PC ile. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan virüsmü girecek?
GokhanYigitGya dedi: YouTube izliyorum ben o PC ile. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan virüsmü girecek?
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.179 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2022 #57 CPU Z sonuçları. Captain Rex dedi: YouTube'dan virüsmü girecek? Genişletmek için tıkla... Saldırı olabilir bilemezsiniz.
CPU Z sonuçları. Captain Rex dedi: YouTube'dan virüsmü girecek? Genişletmek için tıkla... Saldırı olabilir bilemezsiniz.
Legacysystem Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 258 18 Haziran 2022 #58 GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Genişletmek için tıkla... Tools->Save report as txt yapıp o dosyayı buraya atar mısın?
GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Genişletmek için tıkla... Tools->Save report as txt yapıp o dosyayı buraya atar mısın?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 18 Haziran 2022 #59 GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Saldırı olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Berbat. DDR2 çok yavaş üstüne 1 GB birde. Window XP bu sistemi adam eder anca.
GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Saldırı olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Berbat. DDR2 çok yavaş üstüne 1 GB birde. Window XP bu sistemi adam eder anca.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #60 GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Saldırı olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Oooo hocam o olabilir bu olabilir şu olabilir her ihtimali düşünücekseniz alalım bir muhafaza tüpü koyalım laptopunuzu koruyucu kıyafetle kullanın tüm antivirüsleri yükleyin bu mu yani?
GokhanYigitGya dedi: CPU Z sonuçları. Eki Görüntüle 1423901 Saldırı olabilir bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Oooo hocam o olabilir bu olabilir şu olabilir her ihtimali düşünücekseniz alalım bir muhafaza tüpü koyalım laptopunuzu koruyucu kıyafetle kullanın tüm antivirüsleri yükleyin bu mu yani?