1Gbps internet oyun indirirken 500Mbps hızda indiriyor

nExann

Hectopat
İnternetimi Superonline'dan 1000/50 olarak yaptırdım fakat herhangi bir platformdan veya internetten dosya indirirken download olarak hızımın yarısını alabiliyorum bunun nedeni ne olabilir? Ethernet ile bağlanıyorum kablom Ugreen CAT6. Görev Yöneticisi'nden ağ kullanımına bakınca %50'yi geçmiyor.

Bende aynı şekilde kullanıyorum, kablosuz modemin yanında max 750 alıyorum. Speed test üzerinden kontrol ettin mi?

Speedtest üzerinden 930mb download alıyorum.

1747609212314.png

Siz gerekli indirme hızını alsanız bile indirmeyi yaptığınız platform bu hızda hizmet sunmuyor olabilir.

Steam'in 1Gbps internet desteklemesi gerektiğini düşünüyorum.
Öyle bişey yok yani en azından steamde oyun indirirken indirme hızını 1gbps görmek istiyorsanız öyle bir şey yok. Aynı indirme hızına sahibiz ben steamden bişey indirmeye çalışsam 70-80 mb hız görüyorum max 95 98 mb olmuştur ki 80 mb hızda 120 gb lık oyunu 8-10 dk da indirebiliyorsun.

Speedtest üzerinden 930 MB download alıyorum.

Eki Görüntüle 2494021

Aldığın pakette senin altyapına verdikleri upload ve download bu. Gayet normal. 1000/50 diyorsun. Türk Telekom bunu çok yapıyor paketlerinde. Download yüksek ama Upload düşük. Senlik pek bir problem değil kısacası. Paketinin detaylarını veya sana maksimum verebilecekleri Uploadı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı