1K TL altında gamepad önerisi

Bütçe
1000 TL altında

John Marston1911

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core i5-1334U (13. Nesil)

RAM: 16 GB DDR4

Ekran Kartı: Intel UHD Graphics

Depolama: 480 GB M.2 SSD

Anakart: Bilmiyorum
Normal DualShock 4 tarzında PS, PC ve Android ile uyumlu bir şey arıyorum özellikle emülatörlerde kullanmak için örneğin RPCS3, PCSX2, PPSSPP gibi emülatörlerde kullanmak istiyorum. Biliyorsunuz şu anki piyasada hem orijinal sıfır DualShock 4 bulmak zor. Bulunca da 1,5K altı olmuyor maalesef. Replika bir şey arıyorum.

Hocam kendim fifa oynarken kullandığım orijinal olmayan bir ps4 kolu var internetten 400 tlye aldım oyunlarda da görüyor ağırlığı, hissiyatı olsun gayet memnunum şuan 470tl olmuş istersen link atabilirim.

Replika DS4'ler var. Şahsen bende 2 yıldır replika bir DS4 kolu kullanıyorum ve şaşırtıcı bir şekilde hiç sorun çıkarmadı. Anologları da güzel. Ayrıca benim aldığım %100 replika olduğu için logosuna kadar her şey orijinali ile aynı ve rahatlıkla 1K altına bulabilirsin.

Hocam kendim FIFA oynarken kullandığım orijinal olmayan bir PS4 kolu var internetten 400 TL'ye aldım oyunlarda da görüyor ağırlığı, hissiyatı olsun gayet memnunum şu an 470TL olmuş istersen link atabilirim.

Olur teşekkürler.

Hocam nereden alabilirim Trendyol ve hepsiburadadakilerin yorumlarına bakınca resmen kutudan gamepad yerine hıyar çıkacak sanıyorum.

Olur teşekkürler.

Hocam nereden alabilirim Trendyol ve hepsiburadadakilerin yorumlarına bakınca resmen kutudan gamepad yerine hıyar çıkacak sanıyorum.

(SİYAH)

(BEYAZ)

Benim aldığımda bundan. Yorum sayısına göre 4 yıldız oldukça yüksek. Kutusuna kadar her şeyi orijinaline birebir şekilde kopyalanmış bir ürün. Kısaca piyasadaki en kaliteli çakmalardan biri diyebiliriz. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.

Eyvallah hocam.

Eyvallah hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…