aacaacaac Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 1MORE SonoFlow kulaklık almayı düşünüyorum bu fiyata en mantıklı kulaklık gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Dosya Ekleri image.jpg 120,9 KB · Görüntüleme: 291
1MORE SonoFlow kulaklık almayı düşünüyorum bu fiyata en mantıklı kulaklık gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Nisan 2023 #2 Ürün yurtdışından geliyor. Ödemeye kadar gider misin?
aacaacaac Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ürün yurt dışından geliyor. Ödemeye kadar gider misin? Genişletmek için tıkla... A görmemiştim onu ama sorun değil sadece parasına değecek bir ürün mü onu merak ediyorum.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ürün yurt dışından geliyor. Ödemeye kadar gider misin? Genişletmek için tıkla... A görmemiştim onu ama sorun değil sadece parasına değecek bir ürün mü onu merak ediyorum.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Nisan 2023 #4 aacaacaac dedi: A görmemiştim onu ama sorun değil sadece parasına değecek bir ürün mü onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Marka F/P olarak başarılı bir marka zaten, bu modelin incelemeleride hep olumlu gözüküyor. Kulakliklar hakkinda pek bilgim yok, o yuzden yorum yapamam. Sadece fiyatı uyarmak istedim
aacaacaac dedi: A görmemiştim onu ama sorun değil sadece parasına değecek bir ürün mü onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Marka F/P olarak başarılı bir marka zaten, bu modelin incelemeleride hep olumlu gözüküyor. Kulakliklar hakkinda pek bilgim yok, o yuzden yorum yapamam. Sadece fiyatı uyarmak istedim