"1moreturkey.com" güvenilir mi?

hamambasi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar onemore kulaklık almak istiyorum ama satan yok yurt içi. Yurt dışıda bulamadım mecbur buradan almaya karar verdim ama hiçbir bilgi yok güvenilir mi ya da değil mi diye güvenilirse alacağım.
Site bu 1MORE Turkey'nin üstün kalitesi

Bu site güvenilir mi bilmem ama ben mutlaka sitede adres kısmına bakarım fiziksel adresleri var mı diye vb. veya şirket kayıtları var mı diye sonra google mapsten bakarım adreslerine ofislerine vb. geçmişte başka bir siteden dolandırılmıştım çünkü. Şikayet sitelerine de bakın.

Site hakkında pek bir fikrim yok daha önce duymadım ama site tasarımı çok acemice hazırlanmış gibi gözüküyor bir de 2 yıl öncesinde kalmış galiba 2023 ürünlerini gösteriyor bence riske girmeyin.
ayrıca bakınız: 1MORE Türkiye Şikayetleri - Şikayetvar

Güvenilir durmuyor. Resmi iletişim adreslerinden Türkiye içi satıcıları teyit etmek en mantıklısı.

Siteye güvenmeyin. 1MORE® - Wired & Wireless Earbuds, Earphones, and Headphones bu site Amerika sitesi ve fiyatları arasında dağlar kadar fark var. Dediğiniz site ya dolandırıcı ya da çakma ürün satıyor. Sitede bir sürü yazım hatası var zaten "1MORE" markasının resmi distribütör olsaydı bu tarz şeylere asla yer vermezdi, onu geçtim sitenin kendisi zaten hiç güven vermiyor.

Onemore almak zorunlu mu? Değilse başka markalı kulaklıklara bakın özellikle sitede güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…